Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

City letnja preporuka #9: Instagram profil „Samo nežno prema sebi“

AUTOR: CityMagazine 06 Aug, 2020
City letnja preporuka #9: Instagram profil „Samo nežno prema sebi“

Na instagram stranici Samo nežno prema sebi možete naučiti kako da volite sebe, i kako da tu nežnost pretvorite u svakodnevnu praksu. Uz tekstove koji u tome pomažu, tu su i razni proizvodi – majice, nakit, bedževi.

Jedinstvenu kolekciju nakita, navodi dizajnerka Jana Oršolić, odlikuje to što je savremen ali ne i trendi, klasičan ali ne i staromodan. Minđuše su suptilne i efektne, u kolekciji su i prstenje, ogrlice, privesci. Od ove godine brend Samo nežno prema sebi ima u ponudi i belu pamučnu majicu s natpisom.

Jana Oršolić je instagram stranicu Samo nežno prema sebi pokrenula onda kad joj se, u vreme raznih životnih nevolja, iskristalisao osećaj da treba da prihvati i zagrli sebe, baš kao što to radi sa svojim detetom kad mu je potrebna podrška. Dodaje i da je osnovna ideja da oslušnemo svoje autentične potrebe, i da se osnažimo da osvojimo ono što nam je potrebno, ili da tražimo pomoć da to realizujemo.

Stranicu Samo nežno prema sebi danas prati blizu 40.000 ljudi. Lekovita je i podsticajna, podseća na to da je nežnost – borba, i uči nas kako da budemo bolji, mirniji i zadovoljniji.