Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Džon Travolta i Olivija Njutn Džon kao legendarni filmski par

AUTOR: CityMagazine 21 Feb, 2021
Džon Travolta i Olivija Njutn Džon kao legendarni filmski par

Glumci iz naslova 1978. godine oživeli su Denija Zuka, odnosno Sendi Olsen u filmu Briljantin, i osvojili čitavu armiju gledalaca. Reditelj Rendal Klajzer uspeo je da osmisli kadrove za pamćenje, a atmosfera je podjednako zabavna i poletna, i u duhu srednjoškolske ljubavi. Međutim, ovo nije jedini film koji je par snimio, pa smo odlučili da istažimo u čemu je hemija, razgledajući retro fotografije iz njihove mladosti.

Iako su Džon Travolta i Olivija Njutn Džon na velikom ekranu delovali uverljivo, u stvarnom životu nije se rodila romansa. 2018. godine, glumica je u razgovoru za podkast No Filter otkrila da su tokom snimanja oboje bili u vezi, što je možda i bilo dobro zbog održavanja hemije i tenzije između para. Dodala je i to da na sreću nisu izašli na dejt, jer bi u suprotnom možda sve krenulo nizbrdo.

Ipak, došlo je do prijateljskog zbližavanja, koje se vremenom učvrstilo, i pokazalo na delu u teškim trenucima u privatnom životu. Kada je Olivija Njutn Džon 2017. godine saznala da joj se kancer povratio, dobila je ogromnu podršku kolege, a ona je bila uz Džona Travoltu kada mu je u julu prošle godine preminula supruga Keli Preston. U galeriji koja sledi, pogledajte naš izbor kadrova koji su ovekovečili ono što ste upravo pročitali.

Izvor: Vogue France