Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

5 poznatih dama koje ne zanima brak

AUTOR: CityMagazine 22 Mar, 2020
5 poznatih dama koje ne zanima brak

Za većinu ljudi brak je kulminacija dugogodišnje veze, međutim, postoje i oni koji ne vide puno smisla u ovoj zakonski regulisanoj zajednici između dvoje ljudi.

Mnoge poznate dame nisu oduševljene idejom braka i preferiraju drugačije, manje ograničavajuće aranžmane sa svojim partnerom. U narednim redovima ćemo vam otkriti koje sve zvezde ženskog pola imaju takav stav.

Šarliz Teron

Mada je bila verena za Šona Pena od 2014. do 2015, Šarliz Teron je kasnije priznala da uopšte nije nameravala da stupi u brak. U prošlogodišnjem iznervjuu za magazin Glamour, zvezda filma One su bombe je rekla: „Dugo godina nisam bila u vezi. Nikada nisam želele da se udam. Meni je vrlo lako da kažem ne takvim stvarima, jer me nimalo ne zanimaju. Otkrila sam da to veoma zbunjuje ljude, posebno zato što sam žena.“

Eva Mendez

Eva Mendez i Rajan Gosling su zajedno već skoro deset godina. Oni imaju dvoje dece, ali i dalje ne planiraju da se venčaju. Eva Mendez je svojevremeno izjavila da je „brak jedna prevaziđena stvar“. Ona misli da je veoma seksi biti sa nekim u starosti i nazvati ga „svojim dečkom“.

Opra Vinfri

Legendarna voditeljka i jedna od najbogatijih žena sveta, Opra Vinfri, u vezi je sa Stedmenom Grejemom još od sredine 80-ih, ali je priznala da brak nije za nju. U intervjuu za O Magazine. ona je rekla da je razmišljala o braku, ali da je na kraju shvatila da nije spremna na „žrtvu, kompromise i svakodnevani trud“ koji su potrebni da bi on bio uspešan.

Vinona Rajder

Ikona 90-ih i zvezda serije Čudnije stvari, Vinona Rajder, već osam godina je u vezi sa Skotom Mekenlijem Hanom i veoma je srećna što još uvek nisu stali na ludi kamen. „Radije bih ostala neudata nego da ikad dođem u situaciju da se razvodim s nekim. Nije da imam neki moralni problem s tim, ali mislim da bi mi bilo vrlo teško da to uradim. Kada su vam roditelji zaljubljeni do ušiju već 45 godina, standardi sreće u ljubavi su vam veoma visoki,“ izjavila je Vinona u intervjuu za sajt Porter.

Kristin Dejvis

Šarlot Jork je u seriji Seks i grad bila spremna da pređe u judaizam kako bi se udala za čoveka iz svojih snova, ali glumica koja ju je tumačila nije ni blizu toliko zainteresovana za brak. Kristin Dejvis je priznala da nikada nije bila jedna od onih devojčica koje sanjaju svoje venčanje. Ona kaže da nije kategorično protiv braka, ali ne nemarava da se upusti u tako nešto po svaku cenu.

Izvor: Harper’s Bazaar

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…