Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
5 razloga zašto volimo Runi Maru

Glumci Runi Mara i Hoakin Finiks čine jedan od omiljenih holivudskih parova. Vezu su započeli 2016. godine, ali detalje čuvaju daleko od očiju javnosti. Uvek se trude da zadrže primeren izgled i ponašanje, a jedan od momenata koji se publici veoma dopao jeste kada su nakon svečane dodele Oskara upriličene ovog februara, uslikani kako jedu veganske burgere. Ovaj romantičan trenutak prethodio je divnim vestima da očekuju svoje prvo dete već tokom leta. Runi Mara je svoj prvi veliki uspeh na filmu doživela 2011. godine, kada se pojavila u ostvarenju The Girl With The Dragon Tattoo, u ulozi Lizabet Salander. Ovaj film predstavlja ekranizaciju trilogije Milennium, a pored njega, zapažene role ostvarila je i u filmovima Her i Carol. Vredi napomenuti da je bila nominovana za nagrade Oskar i Zlatni globus. Ukoliko želite da otkrijete još neke zanimljivosti u vezi sa ovom damom, ostanite sa nama i u nastavku.

Ljubitelji mode saglasni su u jednom – glumica ima besprekoran stil oblačenja, što imamo priliku da vidimo na crvenom tepihu. Najčešće bira crne, odnosno bele toalete, a kada odluči da unese promenu, uglavnom ponese pastelne tonove. Međutim, ponekad je tajna i u samom modelu koji spaja volumen, providne detalje i čipku. Bilo je i nešto smelijih trenutaka, kada bi sve zadivila haljinom u jarkoj crvenoj nijansi.

Rođena je u imućnoj porodici, koja je osnivač dva tima američkog fudbala – New York Giants-a, te Pittsburg Stealers-a. Završila je studije psihologije, a član je i nekoliko nevladinih organizacija. Njena sestra, Kejt Mara, takođe se bavi glumom. Ono što je interesantno, a što smo delimično spomenuli u uvodnom delu teksta, jeste da je vegan i snažno se bori za prava životinja. Ne samo to, čini se da je veoma zabrinuta i za klimatske promene, pa se zalaže za krupne poteze. Sa suprugom Hoakinom Finiksom živi prizeman život, te se često mogu videti u kraju u kome žive kako nasmejani šetaju svoje pse.

Izvor: Elle España

Fotografije: Pinterest

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…