Bruklin Bekam je ponovo meta podsmeha na Instagramu: „Jedva čekam da postane astronaut”
Bruklin Bekam je jedan od trojice sinova Viktorije i Dejvida Bekama, a njegovo ime nažalost više povezujemo sa podsmehom na društvenim mrežama nego sa umećem.
Bruklin Bekam je ovog puta razgovarao sa somelijerom Lukasom Dempsijem i potom je objavio video u kome je komentarisao svoje zanimanje za vina, piše Index.hr.
Ovaj 25-godišnjak posebno je istakao da se zanima za vina starijeg datuma, što su mnogi shvatili kao njegov pokušaj da se time bavi.
„Što više skupljam vina, to više shvatam da kupujem samo ona od 2000. godine i novija”, poručio je Bekam, koji je sam sebe odmah demantovao i otkrio da mu je omiljeno vino Petrus Pomerol iz 1979. godine, vredno 2500 funti. Istakao je i Mouton iz 1966. godine.
„Nadam se da se on šali”
Ovaj video izazvao je lavinu komentara korisnika Instagrama koji su ga ismevali jer uprkos jakim porodičnim vezama još uvek nije pronašao „nešto u čemu je uspešan”.
„Njegov talent nema početak, a ni kraj”, „Jedva čekam da postane astronaut”, „Što više trošim novac roditelja, to više volim vino”, „Mogao bi se oprobati u rudarstvu”, „Oduzimaju dah očajni pokušaji njegovog oca da mu napravi karijeru”, „Ma nadam se da se šali”, nizali su se komentari.
„Fotograf, kuvar, a sada i somelijer. Šta je sledeće za ovog višestruko talentovanog mladića?” našalio se neko.
Bruklin Bekam je često bio predmet ismevanja
Buklinu su se i ranije rugali jer se hvalio da je uspešan u kulinarstvu i često delio svoje recepte na društvenim mrežama.
Prošle godine je podelio video te su mnogi u komentarima na njega naveli zanimljiv dodatak jelu. Bekamov sin kuvao je jelo u koje ide vino, a s ostalim namirnicama je u lonac ubacio i čep boce.
Kao da to nije bilo dovoljno da kod nekih proradi okidač, Bekam je kuhao sa svojim psom Pinatom u rukama, što su neki gledali s ogorčenjem.
„U loncu ti je čep boce vina, a izgleda da će biti i psećih dlaka”, „Ovaj put tajni sastojak je čep”, „Zašto si stavio čep u lonac”, „Meni izgleda kao da kuva pseću hranu”, „Misli da je čep jestiv”, „Čoveče, zašto kuvaš čep”, „Čep je tu zbog okusa”, „Čep je glavni sastojak jela”, „Pazi da ti pas ne upadne u lonac”, „Jako sladak pas, pazi da se ne opeče ili poprska”, bili su samo neki od komentara.
Upitali su ga i je li on uopšte kuhar, na šta je Bekam skromno odgovorio: „Nisam, ali hrana je moja strast.”