Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Da li se sećate ovih poznatih parova?

AUTOR: CityMagazine 13 May, 2019
Da li se sećate ovih poznatih parova?

Holivudske i muzičke zvezde malo toga mogu da čuvaju u tajnosti budući da su non-stop na „nišanu“ paparaca kojima je posao da ih svuda prate i dele njihove privatne trenutke sa širom javnošću. To posebno važi kada je u pitanju ljubavni život poznatih ličnosti.

Ipak, postoje neki parovi iz sveta šoubiznisa kojima je pošlo za rukom da izbegnu veliki publicitet i danas se jedva sećamo da su date osobe ikada bile zajedno. U narednim redovima ćemo vas vratiti nekoliko godina i decenija unazad kako bismo vas podsetili na poznate parove na koje ste potpuno zaboravili.

Rajan Gosling i Sandra Bulok

Foto: © Gregg DeGuire / Getty Images

Foto: © Gregg DeGuire / Getty Images

Rajan i Sandra su se upoznali za vreme snimanja filma Ubistvo po stavkama (2002). Razlika u starosti između njih od šesnaest godina ih nije sprečila da se zaljube i budu u vezi skoro dve godine.

Džesika Bil i Kris Evans

Foto: © Gregg DeGuire / Getty Images

Foto: © Gregg DeGuire / Getty Images

Sigurni smo da, kao i mi, ne možete da se setite vremena kada je Džesika Bil bila sa nekim ko se ne zove Džastin Timberlejk, ali verovali ili ne, početkom 2000-ih, ona je čak pet godina izlazila sa Krisom Evansom. Zanimljivo je da su oni raskinuli nakon pojavljivanja u filmu London (2005) gde glume par koji isto na kraju priče prekida vezu.

Vinona Rajder i Met Dejmon

Foto: © Frank Trapper / Getty Images

Foto: © Frank Trapper / Getty Images

Zvezda serije Čudne stvari i filmski Džejson Born su krajem ’90-ih bili par godina u vezi. Upoznala ih je zajednička prijateljica Gvinet Paltrou, a Vinona je kasnije rekla da joj je drago što je još uvek u dobrim odnosima sa Metom i opisala ga kao „vrlo dobrog momka.“

Džulija Roberts i Lijam Nison

Foto: © Michael Collins / Warner Bros

Foto: © Michael Collins / Warner Bros

Džulija Roberts je imala svega devetnaest godina kada ju je šarmirao Lijam Nison, glumac koji je tada već zagazio u četvrtu deceniju života. Ona je raskinula vezu sa njim 1988. kada su oboje glumili u filmu Zadovoljstvo. Njih dvoje su, inače, bili još jednom zajedno na velikom platnu, i to u filmu Majkl Kolins iz 1996.

Leni Kravic i Nikol Kidman

Foto: Adam Nemser/startraksphoto.com

Foto: Adam Nemser/startraksphoto.com

Poznati muzičar i prelepa glumica ne samo što su bili u vezi, već su se i verili 2003. godine. Mnogo godina kasnije Leni je u jednom intervjuu komentarisao prekid njihove veze rečima: „Ponekad stvari jednostavno ne fukcionišu“. Danas su u dobrim odnosima i povremeno se viđaju jer Lenijeva ćerka Zoi glumi zajedno sa Nikol u popularnoj seriji Nevine laži.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Tri neodoljiva jesenja recepta sa jabukama

Budući da je prava, kišovita jesen već stigla, ovih dana radujemo se toploj, ušuškanoj atmosferi kod kuće uz omiljene knjige,…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…