Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Da li ste znali da ove poznate ličnosti imaju blizanca?

AUTOR: CityMagazine 24 May, 2019
Da li ste znali da ove poznate ličnosti imaju blizanca?

Verovatno ste čuli za Meri-Kejt i Ešli Olsen, sestre bliznakinje koje su se proslavile ulogama u seriji „Puna kuća“, a kasnije su bile deo i mnogih drugih tinejdžerskih filmova i serija. One nisu jedine bliznakinje sa uspehom u svetu šoubiznisa, ali su možda najpoznatije. Postoje pak i neke zvezde koje imaju blizanca, ali se on/ona bavi totalno drugim „zanatom“.

U ovom tekstu ćemo vam otkriti neke od takvih poznatih ličnosti, bilo da one imaju identičnog ili fraternalnog blizanca.

Vin Dizel i Pol Vinsent

Vin Dizel i Pol Vinsent

Vin Dizel i Pol Vinsent

Zvezda Paklenih ulica ima fraternalnog blizanca Pola Vinsenta. Oni nikada nisu upoznali svog biološkog oca. Majka Delora ih je odgajala zajedno sa očuhom Irvingom H. Vinsentom, koji je bio učitelj glume i menadžer pozorišta.

Žizel i Patriša Bundšen

Patriša i Žizel Bundšen

Patriša i Žizel Bundšen

Žizel ima čak pet rođenih sestara, ali je samo Patriša njen fraternalni blizanac. Ona je takođe u mladosti želela da postane manekenka, ali joj to nije pošlo za rukom, pa je na kraju morala da se zadovolji ulogom menadžerke svoje mnogo poznatije sestre.

Ešton i Majkl Kučer

Majkl i Ešton Kučer

Majkl i Ešton Kučer

Ešton i njegov brat Majkl su fraternalni blizanci. Ešton je rođen sa oko 4,5 kg, dok je Majkl imao jedva 2 kg. Tokom godina, Majkl je oboleo od cerebralne paralize i morao je da uradi transplataciju srca. Danas radi kao motivacioni govornik.

Skarlet i Hanter Johanson

Hanter i Skarlet Johanson

Hanter i Skarlet Johanson

Blizanci ne moraju puno da liče. Takav je slučaj sa Skarlet Johanson i njenim bratom Hanterom. On se inače često pojavljivao u sestrinim filmovima na početku njene karijere, ali se kasnije odlučio za rad u nevladinim i političkim organizacijama.

Rami i Sami Malek

Rami i Sami Malek

Rami i Sami Malek

Rami i Sami su identični blizanci. Rami je već neko vreme poznat glumac, posebno posle Oskarom nagrađene uloge Fredija Merkjurija u filmu Boemska rapsodija, dok je njegov brat zaposlen kao učitelj u Los Anđelesu.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Tri neodoljiva jesenja recepta sa jabukama

Budući da je prava, kišovita jesen već stigla, ovih dana radujemo se toploj, ušuškanoj atmosferi kod kuće uz omiljene knjige,…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…