Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Evo šta Ketrin Zita Džouns ističe kao tajnu dugog braka

AUTOR: CityMagazine 21 Apr, 2021
Evo šta Ketrin Zita Džouns ističe kao tajnu dugog braka

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas predstavljaju jedan od zlatnih parova Holivuda još od 90-ih godina prošlog veka i njihov brak se smatra veoma uspešnim, uprkos velikoj razlici u godinama. Upoznali su se 1996. godine i, nakon raznih viđenja, odlučili da budu zajedno, a 2000. godine su stupili i u brak. A evo šta je tajna njihovog slaganja.

Otkako su počeli da se zabavljaju, bili su na meti tabloida zbog 25 godina razlike između njih. Ketrin kaže da je to nikada nije doticalo, jer su postojali mnogi uspešni primeri veza gde su muškarci bili znatno stariji od žena. Tvrdi da su njih dvoje i danas srećni kao prvog dana, uprkos svemu što su proživeli u međuvremenu.

Foto: Getty Images

A tajna, koja mnogima neće delovati revolucionarno, krije se u ljubavi i poštovanju. Kaže da nikad nisu izgubili smisao za humor i da uživaju da provode vreme zajedno. Njihovi poslovi su takvi da se ponekad ne vide skoro uopšte, a nekad su praktično konstantno zajedno, a oni se lako snalaze u obe situacije. To je zato što vole da smišljaju zajedničke aktivnosti, ali ujedno i poštuju međusobni privatni prostor.

Majkl Daglas je svojevremeno izjavio da je veoma zahvalan na svom životu, i naročito što mu je brak takav kakav jeste, a da je jedina „tajna“ posvećenost vezi i rad na njoj. Kaže da svi nailaze na probleme, ali da je važno da ih zajedno rešite.

Izvor: Stylist

Naslovna fotografija: Dimitrios Kambouris/Getty Images