Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Holivudske zvezde čija se romansa sa filma preselila u stvaran život

AUTOR: CityMagazine 18 Feb, 2021
Holivudske zvezde čija se romansa sa filma preselila u stvaran život

Mnogi ljudi su pronašli ljubav svog života na poslu. To se možda danas ne ohrabruje, jer dovodi do raznoraznih komplikacija na radnom mestu, ali se ipak i dalje ponekad dešava. Isto važi i u Holivudu, gde su mnogi poznati glumci i glumice otpočeli vezu, a na kraju i sklopili brak sa svojim glumačkim partnerom iz filma. U nastavku ćemo vam otkriti neke od najpoznatijih primera ovog fenomena.

Bred Pit i Andželina Džoli

Bred i Andželina su igrali muža i ženu u akcionoj komediji Gospodin i gospođa Smit (2005). Na snimanju ovog filma oni su postali par, a kasnije su se i venčali. Njihov brak je trajao od 2014. do 2019. godine.

Tom Kruz i Nikol Kidman

Film Dani groma (1990) možda nije bio jednako uspešan kao prethodni projekat Toma Kruza i reditelja Tonija Skota, film Top gan (1986), ali je on ipak slavnom glumcu omogućio da upozna svoju buduću izabranicu, Nikol Kidman, s kojom je u filmu imao romansu. Brak Kruza i Kidmanove trajao je 11 godina, do 2001.

Havijer Bardem i Penelope Kruz

Havijer Bardem i Penelope Kruz su u veoma srećnom braku od 2010. Oni se, međutim, znaju još od 1992, kada su tek započinjali svoju karijeru u Španiji. Njihovo poznanstvo je preraslo u ljubavnu vezu tek nakon što su dobili priliku da igraju u istom filmu, i to u Vudi Alenovom ostvarenju Viki Kristina Barselona iz 2008.

Majkl Fasbender i Alisija Vikander

Irski glumac nemačkog porekla Majkl Fasbender i švedska glumica Alisija Vikander pronašli su ljubav tokom snimanja filma Svetlo između okeana (2016), u kome su igrali muža i ženu. Njih dvoje su sklopili brak 2017. na Ibici, a danas žive u Lisabonu.

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli

Superherojski film Zeleni fenjer (2011) je bio veliki promašaj kada se pojavio, ali verujemo da je njegovo snimanje ostalo u lepom sećanju glavnih glumaca, Rajana Rejnoldsa i Blejk Lajvli, budući da su oni od tada nerazdvojni. Ovaj poznati par danas uživa u blaženosti porodičnog života zajedno sa troje dece.

Izvor: Bright Side