Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Izjava Dženifer Aniston o Bredu Pitu mnoge je iznenadila

AUTOR: CityMagazine 29 May, 2021
Izjava Dženifer Aniston o Bredu Pitu mnoge je iznenadila

Kako je ovih dana sve u znaku premijere specijala Friends: The One Where They Get Back Together, glavni glumci koriste svaku priliku da gostuju u emisijama i govore na ovu temu. U jednom od intervjua, Dženifer Aniston, Kortni Koks i Lisa Kudrou osvrnule su se na ono što smo gledali nekada. Jedan detalj ovog ženskog druženja posebno nam je zapao za oko. O čemu je reč, pogledajte u nastavku.

Kada se povela tema omiljenih gostujućih glumaca u svim sezonama, reakcije ove tri dame bile su interesantne. Ipak, Dženifer Aniston odnela je pobedu, jer je uz neobičnu gestikulaciju imenovala Breda Pita. Podsećanja radi, ovaj holivudski zavodnik i njen nekadašnji partner pojavio se u 9. epizodi 8. sezone, pod nazivom The One with the Rumor, kao Rosov drug iz srednje škole. Scene su snimljene u Monikinom stanu, povodom Dana zahvalnosti. Iako je kao školarac ovaj gost bio predmet podsmevanja zbog punije građe, Rejčel se pravi da ga ne poznaje. Međutim, upravo je ona umela da bude zločesta prema Vilu, služeći se popularnošću koju je uživala u školi. Kako je epizoda protekla u šaljivom tonu, gledaocima se jako dopala, a uz to i činjenica da su glumci privatno bili par. Ne treba zaboraviti ni ono što se kasnije dešavalo.

Nakon postavljenog pitanja, sve tri glumice su entuzijastično izgovarale imena kolega koji su upotpunili šou, a Dženifer Aniston je u jednom trenutku nakon trljanja nosa izgovorila: „Gospodin Pit je bio sjajan”. Zatim je gotovo mirno nastavila nabrajanje, kao da Bred nije posebno ime za fanove. Ali, pogledajte kako je to izgledalo, tako što ćete obratiti pažnju na minutažu 3:50. Simpatično, zar ne?

Izvor: Cosmopolitan España

Fotografije iz naslovog kolaža: HBO / Youtube