Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Šta su sve Megan Markl i princ Hari otkrili Opri Vinfri?

AUTOR: CityMagazine 09 Mar, 2021
Šta su sve Megan Markl i princ Hari otkrili Opri Vinfri?

Razgovor Opre Vinfri sa Megan Markl i princem Harijem ovih dana privlači veliku pažnju svetske javnosti. Iako je kraljica Elizabeta II strahovala od reči koje će biti izgovorene, Megan Markl o njoj je govorila samo lepo, prisećajući se dana kada joj je tokom vožnje vozom poklonila biserne minđuše i ogrlicu. Ona je takođe naglasila da postoji razlika između članova britanske kraljevske porodice i osoba koje vode dvor, u čemu ju je suprug podržao. U redovima koji slede saznajte koje detalje iz svoje prošlosti je ovaj intrigantni par podelio sa Oprom, ali i kakvi su im planovi za budućnost…

1. Suicidne misli

Megan je možda po prvi put javno priznala da je naivno pristupila novom životu nakon udaje. Ova rečenica nas i te kako podseća na sudbinu koju je puno godina ranije doživela princeza Dajana. Vojvotkinja od Saseksa nije izlazila iz kuće, jer su je paparaci vrebali na svakom koraku. No, to nije sve, budući da joj je pasoš bio nedostupan, a niko se nije ponudio da joj pomogne. Ovo se negativno odrazilo na njeno mentalno zdravlje, pa je čak pomišljala i na samoubistvo. Ta misao je dugo nije napuštala, te se vrlo plašila samog ishoda, iako niko iz palate nije primećivao, niti ozbiljno doživljavao to kroz šta je prolazila, uz obrazloženje da nije na njihovom platnom spisku.

2. Rasizam

Među optužbama koje je iznela na račun ljudi sa dvora, Opru Vinfri posebno je dotakla ona na račun rasizma. Naime, tokom prve trudnoće, Megan je bilo jasno da njihova beba neće dobiti potrebnu zaštitu, niti titulu po rođenju. Kružila su nagađanja o tome da li će i u kolikoj meri njihov sin biti tamnoput. Ipak, nekadašnja vojvotkinja nije želela da otkrije imena onih koji stoje iza ovih zlonamernih komentara, kako im ne bi naudila.

3. Neistine

Sve je krenulo nizbrdo nakon stupanja u brak, jer niko nije želeo da stane u njenu odbranu, naprotiv, bilo je i podmetanja laži. Za to vreme, mediji su bili nemilosrdni i jednom prilikom su čak napisali kako je kriva za suze Kejt Midlton. Istina je da je između njih došlo do neslaganja u vezi sa haljinama deveruša na venčanju, ali Megan je bila ta koja je zaplakala, jer se osećala povređeno. Kejt se zato naknadno izvinila i poslala joj buket cveća.

4. Nedostatak podrške

Da su se osetili prihvaćeno, ne bi došlo do poznatog scenarija, koji je bio neizbežan. Našli su se na tački pucanja, i odlazak je bio jedino rešenje. Princ Hari otkrio je kako ne bi prepoznao ozbiljnost situacije da nije bilo Megan. On smatra da su i njegovi otac i brat takođe zarobljeni u lošem sistemu. Ipak, nakon nekoliko telefonskih razgovora sa kraljicom i princom Čarlsom, otac je prestao da odgovara na njegove pozive, što ga je povredilo. Najteže mu pada to što zna da je i sam princ Čarls dosta propatio zbog surovih pravila u svom okruženju.

5. Novi početak

Međutim, to je sve deo prošlosti, a sada je vreme za lepše dane i proširenje porodice, budući da će mali Arči uskoro dobiti sestru. Nakon intervjua koji je trajao dva sata, par se složio da im nakon dvoje dece više ništa nije potrebno, i da im predstoji novi, bajkovit početak.

Izvor: Elle Italia

Fotografije: Pinterest