Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Zašto En Hatavej zamalo nije zaigrala u filmu „Đavo nosi Pradu”?

AUTOR: CityMagazine 22 Feb, 2021
Zašto En Hatavej zamalo nije zaigrala u filmu „Đavo nosi Pradu”?

Iako je Endi Saks jedna od uloga po kojoj je najprepoznatljivija, do sada nismo znali da put En Hatavej do njen nije bio nimalo lak. Čak, potpuno suprotno… Gostujući u programu Drag Race, glumica je otvorila dušu i učesnicima preko Zoom-a odgovorila na sve što ih interesuje. Naravno, akcenat je bio na karijeri, a u današnjem tekstu pažnju posvećujemo ostvarenju Đavo nosi Pradu.

Ova dama u razgovoru je priznala da je imala poteškoća da dođe do uloga. Ipak, kasting za film iz naslova bio je posebno izazovan, jer je En bila čak 9. izbor za ovu ulogu! No, ona se nije predavala, što se pokazalo kao jedino ispravno. Očigledno je u ovom slučaju važilo ono čuveno nije kome je namenjeno, već kome je suđeno.

Pre nekoliko godina, glumica je govorila i o odnosu sa koleginicom iz ovog filma – Meril Strip. Kako su se na snimanju i upoznale, Meril ju je zagrlila, zbog čega je En pomislila da će se divno slagati radeći na ovom projektu. Ipak, nakon toga, usledio je neočekivani odgovor iskusne i briljantne Meril: „Dušo, ovo je poslednji put da sam fina prema tebi”. To je bio jedini način da do kraja uđe u lik opasne glavne urednice magazina Runway – Mirande Pristli. Ovaj stav glumica je zadržala sve do promotivne turneje, nakon čega se, na sreću svoje direktne partnerke u filmu, to promenilo. En Hatavej je priznala da je Meril Strip neverovatna i veoma srdačna osoba – jedna od najboljih koje je ikada upoznala.

Izvor: Elle France

Fotografije iz naslovnog kolaža: Pinterest