Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

10 stvari koje znate samo ukoliko ste blizanac u horoskopu

AUTOR: CityMagazine 04 Jun, 2021
10 stvari koje znate samo ukoliko ste blizanac u horoskopu

Dragi naši, došao je trenutak da malo bolje upoznamo osobe rođene u periodu između 21. maja i 20. juna, koje pripadaju horoskopskom znaku blizanaci. Za početak izdvajamo ulogu Merkura, koji je zaslužan za komunikaciju, i jasno izražavanje misli i stavova. Jedna od dominantnih osobina je radoznalost, na koju se nadovezuje brzo koračanje kroz život i neprestano učenje. Loše osobine bi mogle da budu dvoličnost i neodlučnost, a niko ne zna šta je u vašoj glavi. Verujemo da ste raspoloženi za detaljniju sliku karaktera, koja vas očekuje u redovima koji slede.

1. Nedostaje vam fokus

Ponekad se čini da vam mozak radi sto na sat. Stoga, slušanje podkasta ili gledanje dugačkog filma naprosto nisu vaša šoljica čaja. Razlog je taj što dok to radite razmišljate o zadatku koji treba da obavite, ili nečemu smešnom što želite da podelite sa prijateljem.

2. Volite da čitate

Kada god niste u najboljem raspoloženju, knjiga je vaše instant rešenje. Vikendom neretko obilazite knjižare, prelistavate novine uz kafu ili pratite Tviter objave. Željni ste novih znanja i lako ih usvajate.

3. Društveni ste

Uživate da delite inspiraciju i novosti sa prijateljima, te čujete njihovo mišljenje. Ipak, ne ograničavate se na jedan krug ljudi, već uspostavljate nova poznanstva. Subota uveče je najčešće rezervisana za izlazak.

4. Cenite dobru komunikaciju

Kada govorimo o zabavljanju, ne odgovaraju vam partneri kojima je potrebno dugo da odgovore na poruke. Volite kada je ta osoba duhovita i otvorena, baš kao vi.

5. Radite više stvari istovremeno

Nemirne ste prirode, pa veoma često obavljate više aktivnosti istovremeno. Ipak, to ima svoje mane, a jedna od njih je da ne možete da se usredsredite na detalje. Naprotiv, dešava se da budete preplavljeni svime.

Ping Hatta

6. U toku ste sa dešavanjima

Vi ste onaj kome se drugi obraćaju kada žele da saznaju najnoviji trač ili dobiju informaciju. Načitani ste, imate zavidnu moć zapažanja i u toku ste sa dešavanjima u svetu društvenih mreža.

7. Umete da se predomislite

Razgovori koje vodite i knjige koje čitate utiču na to da ponekad budete nestalni. Uglavnom idete nizvodno i ne držite se čvrsto odluke. Niste osoba koja planove za provod pravi unapred, a ni neko ko se dugo zadržava na jednom radnom mestu.

8. Stalo vam je do mode

Vapite za raznovrsnošću iskustava, što se odražava i na vaš garderober. Tako je svaka nova sezona prilika za obnavljanje garderobera. Moda zauzima visoko mesto u vašem životu i vodite računa kakvu sliku šaljete svojim odabirima.

9. Velika ste pričalica

Kako uživate da vodite glavnu reč, često ste dobri u pripovedanju priča. Međutim, isto tako, umete i da se izlanete ili budete naporni bliskim ljudima, kojima nekad prija tišina.

10. Uživate u putovanjima

Jedna od vašim omiljenih razonoda jeste istraživanje novih kultura i destinacija. Ljubitelj ste vikend putovanja, i uvek u glavi imate želju kuda naredni put. Prija vam da ste u pokretu, a to nekad ne podrazumeva odlazak na dalek put.

Izvor: Vogue UK

Fotografije iz naslovnog kolaža: Unsplash