Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

10 stvari koje znate samo ukoliko ste lav u horoskopu

AUTOR: CityMagazine 26 Jul, 2021
10 stvari koje znate samo ukoliko ste lav u horoskopu

Ušli smo u period vladavine horoskopskog znaka lav, koja traje od 23. jula do 22. avgusta. Verovatno vam je poznato da je njegov vladar Sunce, što znači da osobe rođene u ovom znaku zrače pozitivnom energijom, koja drugima godi. Pored toga, zaštitni znak im je samouverenost, tačnije takvim vole da se predstave. Najčešće znaju šta žele i kako do toga da stignu, a osobe u okruženju neretko pomisle da se ceo svet vrti oko njih, i to im zameraju. Ukoliko ste baš vi neko ko slavi rođendan u narednih mesec dana, verujemo da će vas interesovati opis koji sledi.

1. Lojalni ste

Tokom godina najčešće proberete osobe koje vam prijaju, i uz njih ste i u dobru i u zlu. Kada neko od njih prolazi kroz težak period, tu ste da uskočite u pomoć. Nije vam strano ni to da se zauzmete za bližnjeg, a zbog ove odlike ponekad vas dožive kao naređivača, što vam nije cilj.

2. Umete da budete egocentrični

Neretko imate potrebu da se nametnete kao drugačiji i jedinstveni, tako što pričate o svojim hobijima i interesovanjima. Prija vam osećaj uvaženosti, ali to pojedinima ume da zasmeta. Stoga, nije naodmet da ponekad poslušate tuđe viđenje nekoga ili nečega, i odreknete se pažnje koju uživate.

3. Samosvesni ste

Kao što smo već istakli, prija vam počasno mesto u društvu, a opet, sa druge strane, brinete o utisku koji ostavljate. Samouverenost je neretko samo predstava za javnost, dok u dubini duše imate dileme i strahove. Ako ovo važi i za vas, razmislite o svojim vrlinama, i donesite odluku da zadovoljenje tražite u sebi, a ne u drugima.

4. Umete da budete lenji

Volite da radite stvari koje u vama bude strast, a kada ona izostane, gubite motivaciju. Dajete se svim srcem u odnosima i zadacima za koje verujete da su pravi, ali kada nije tako, radije biste ih preskočili.

5. Očekujete potpunu posvećenost partnera

Kada vam se neko dopada, ne ustručavate se da to i pokažete. Međutim, istome se nadate i zauzvrat. Ne osećate se prijatno kada vaš partner poklanja vreme drugima, a još manje imate toleranciju za one koji nisu sigurni da li im je stalo do vas.

6. Potrebno vam je vreme da se sredite

Postavljanje sebe u prvi plan podrazumeva i besprekoran izgled. Stil odevanja za vas ima puno dublje značenje od podrazumevanog. Obično birate garderobu jarkih boja i efektnih dezena, a podjednako interesovanje pokazujete i za kozmetičke proizvode i atraktivnu šminku.

7. Kreativni ste

Prepoznatljivi ste po razigranoj energiji, koju ispoljavate i kroz hobije. Savršen izbor profesije za vas nalazi se u oblasti kreativne industrije ili, pak, na sceni. Volite da napravite nešto svojim rukama, jer u tome istovremeno pronalazite ventil i ispunjenje.

8. Držite do sebe

Stalo vam je do toga da vas drugi pitaju za mišljenje, ali i pohvale vaše uspehe. Kada to nije slučaj, umete da se povučete i jadikujete. Ukoliko vam se događa ovaj scenario, znajte da je ponašanje druge osobe često uslovljeno njenim brigama ili problemima, i ne mora da znači nepoštovanje.

9. Imate liderske sposobnosti

Po potrebi, preuzimate ulogu vođe, što vam ide od ruke zbog energije i harizme. Vešti ste na rečima, a zalaganje koje pokazujete deluje podsticajno na okruženje. Ipak, sticanje poverenja i ugleda zahteva vreme, i nije dobro postati nadmen i očekivati kraljevski tretman.

10. Prenaglašeni ste

Iako ono o čemu pričate može zvučati zabavno, umete da preuveličavate stvarnost. Možda i sami sebi ponekad ličite na lik iz televizijske serije, koji reaguje burno u trenucima uznemirenosti ili kada mu se uputi kritika. Ljudima zbog toga nije teško da prepoznaju kako se osećate.

Izvor: Vogue UK

Fotografije iz naslovnog kolaža: Unsplash

Najčitanije

Viktorija Bekam u šik izdanju za svečanu priliku

Viktorija Bekam je žena kojoj u stilskom pogledu gotovo da nema ravne, i to na svetskoj sceni. U prilog joj…

Ova hrana je dobra za mozak

Godinama se već priča o tzv. superhrani. To su namirnice koje su izrazito dobre za ljudski organizam, zbog čega je…

Veliki hit Elene Ferante konačno stiže na veliko platno

Književni fenomen poznat kao Elena Ferante ima mnoge fanove u Srbiji, a baš za sve vas imamo dobre vesti. Naime,…

Najnovije - Scena

Novi broj City Magazine-a u Danasu u utorak 26. oktobra

List Danas i City Magazine čekaju vas zajedno na trafikama širom Srbije u utorak 26. oktobra. Danas i City Magazine…

Zabavne slučajnosti koje se dešavaju samo jednom u životu

Kako biste reagovali da hodate supermarketom i na ambalaži nekog proizvoda ugledate ilustraciju čoveka koji izgleda isto kao vi? A…

Vikend preporuke 22-24.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…