Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Četiri horoskopska znaka koja bi preživela na pustom ostrvu

AUTOR: Isidora Spasić 10 Oct, 2020
Četiri horoskopska znaka koja bi preživela na pustom ostrvu

Male su šanse da završite na pustom ostrvu, ali nikad se ne zna. A ukoliko ste pripadnik četiri horoskopska znaka koja otkrivamo u nastavku, onda i ne treba toliko da se brinete.

Foto: www.reddit.com

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Ovaj zemljani znak poznat je po svom samopouzdanju, analitičnosti i ljubavi prema prirodi. Pošto su zemljani znaci inače veoma praktični i pragmatični, devica ima tendenciju da na vreme bude dobro organizovana. Tako će, na primer, znati koliko dugo čovek može da preživi bez vode, i koje su crvene bobice zdrave, a koje otrovne. Primećuju svaki detalj, jer je njihova planeta Merkur, a on je zadužen za komunikaciju. Tokom boravka na pustom ostrvu, sakupljaće hranu, tražiti vodu, i voditi računa da vatra sve vreme lagano gori. Devica će uvek predvideti šta može da krene naopako, i zahvaljujući tome će sigurno preživeti.

Foto: www.medium.com

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Enigmatičan i misteriozan vodeni znak odlično se snalazi u nepredvidivim situacijama. Pošto ovaj znak krasi borbenost i sposobnost da se odbrani, boravak na pustom ostrvu neće mu predstavljati problem. Verovatno već ima švajcarski nož u džepu, i ideju kako da se snađe u ekstremnim okolnostima. Škorpija je otporna na sve, pa će postići šta god da poželi. Ribu će strpljivo loviti satima, i penjati se na drvo kako bi ubrala najbolji kokos. Neustrašivo je nezavisna, pa niko ne mora da joj objašnjava kako da napravi oružje uz pomoć koga će se odbraniti.

Foto: www.juliaelizabethblog.com

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Najbolji alat koji ovaj vatreni znak poseduje jeste večiti optimizam. On će svakako biti potreban da bi strelac preživeo duge dane provedene u usamljenosti. Pošto voli avanturu i pustolovine, strelac će odmah krenuti da istražuje ostrvo na kom se zatekao. Zahvaljujući snazi volje, popeće se na najviši vrh, podjednako kao što se neće plašiti da duboko zaroni. Kada se susretne sa izazovom, strelac pokazuje svoju jaku psiho-fizičku stranu, a filozofski pristup situaciji koji mu pruža Jupiter dodatno će ga motivisati.

Foto: www.medium.com

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Ako je iko sposoban da se uz pomoć svoje pameti izvuče iz neprijatne situacije, onda je to svakako ovaj vazdušni znak. Vodolija je veoma kreativna, pa tako sklona nauci i inventivnosti. Ona uvek gleda ka budućnosti, i sposobna je da ono što drugima deluje nemoguće sprovede u delo. Biće u stanju da pronađe potok, osmisli kako da od bambusa napravi sklonište, a od palminog lišća odeću. Ovaj znak svestan je kako realnost treba da izgleda, i nema nikakav problem da dođe do željenog cilja.

Foto: www.awpthemes.com

A znak koji bi potpuno poludeo na pustom ostrvu je…

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vazdušni znak koji posebno ulaže u međuljudske odnose i retko je sam, jeste vaga. Zbog toga bi vrlo teško bilo koja vaga podnela da bude usamljena, a kamoli još na pustom ostrvu. Znajući da je u pitanju prefinjen i graciozan znak, istina je da bi se teško snašao u ekstremnim i ne baš naročito komfornim uslovima. U suštini, vage su divne, ali bolje bi im bilo da što pre ispišu znak SOS na pesku, i vrate se kući svojim najmilijima.

Foto: www.thestar.com

Naslovna slika: www.mentalfloss.com

Najčitanije

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Ovo su 4 tipa osoba koje daju previše sebe

Poslednjih godina, termin burnout se pominje kao jedno stanje uobičajeno i prisutno među ljudima koji daju previše sebe na poslu.…

Najnovije - Scena

Vikend preporuke 15-17.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…

Preminuo glumac Marko Živić

Srpski glumac Marko Živić izgubio je život u četvrtak 14. oktobra, nakon višenedeljne borbe sa korona virusom. 49-godišnji glumac je…

Zašto je Dženifer Aniston odbila glavnu ulogu u filmu „Serendipityˮ?

Romantična komedija junakinji današnje priče donela je slavu, pa je i danas prepoznatljiva po ulozi Rejčel Grin iz hit serije…