Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

City letnja preporuka #16: Društvene igre za celu porodicu

AUTOR: CityMagazine 04 Aug, 2021
City letnja preporuka #16: Društvene igre za celu porodicu

Pored dobro poznatih igara Mala igra memorije, 7 porodica, Crni Petar i Blizanci u izdanju Kreativnog centra objavljene su tri nove društvene igre – Dingo, Magična četvorka i Mace pecaju! Namenjene su mališanima starijim od četiri godine, ali predlažemo da učesnici u igri, osim dece, budu i roditelji jer je igranje s decom najbolji način porodičnog zbližavanja.

Dingo je igra zapažanja i brzine. Na kartama različite boje prikazane su razne životinje. Igra se tako što se spajaju karte po principu ista životinja ili ista boja, a postoje i specijalne karte kojima se tok igre može promeniti. Pobeđuje igrač koji se prvi oslobodi svih karata.

Brzina i pronicljivosti biće vam potrebni za igru Magična četvorka. Cilj igre je sakupiti četiri iste magične karte pre drugih igrača! Ova igra se može igrati i u parovima – formiraju se dve ekipe od po dva igrača.

Cilj igre pronicljivosti Mace pecaju jeste da se istraži more, ulovi što više morskih životinja i izbegnu konzerve jer se zbog njih ostaje bez poena. Pobednik je onaj igrač koji osvoji najviše poena!

Pored karata s predivnim ilustracijama, u svim igrama se nalazi detaljno uputstvo koje će vam pomoći da bolje razumete cilj i pravila igre, tok partije, a naći ćete i ideje o tome šta da učinite ako poželite da igru učinite uzbudljivijom.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…

Džoni Dep se vraća u Srbiju povodom promocije novog animiranog serijala

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije…