Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Japanska kompanija prodaje idealne trenerke za rad od kuće

AUTOR: CityMagazine 13 May, 2020
Japanska kompanija prodaje idealne trenerke za rad od kuće

Iako mnogi od nas rade od kuće u ovom periodu, i dalje moramo da učestvujemo na sastancima sa svojim kolegama ili klijentima. Oni se, doduše, sada održavaju preko Zoom-a, Skype-a ili drugih aplikacija za video pozive, ali to ne znači da smemo da se pojavimo na njima u odeći koju inače nosimo kada smo kući.

Naprasni video poziv od šefa ili klijenta zahtevaju da uvek pored sebe imamo košulju i pantalone, koje možemo da obučemo kada treba da izgledamo profesionalno. Mora se priznati da to nije idealno rešenje, pa mnogi od nas biraju da svoju odeću za posao imaju na sebi sve vreme tokom radnog vremena.

Ljudi iz japanske kreativne agencije Whatever Inc. su duboko razmišljali o ovom problemu i odlučili su da pokušaju da naprave komad odeće koji će biti udoban kao trenerka, ali će izgledati profesionalno kao košulja.

Njihovo rešenje je svojevrsna kombinacija ova dva komada odeće. Nazvan Work From Home Jammie, on se sastoji od donjeg dela trenerke i gornjeg dela trenerke koji na sebi ima ušivenu košulju, ali koja samo pokriva ramena i grudi do vrata. Zbog čega su košulje praktično odsečene na polovini gornjeg dela trenerke? Pa, razlog je vrlo jednostavan. Kamera kompjutera snima samo gornji deo našeg tela kada smo na video sastanku.

Ideja za ovakaj komad odeće potekla je od kreativne agencije Whatever Inc., dok je za njen dizajn bila zadužena Ahiko Kimura iz modne kuće LOKITHO. Work From Home Jammies se prodaju u tri kombinacije: bela košulja + sivi duks, roze košulja + crni duks, i plava štraftasta košulja + tamno sivi duks. Modeli su unisex i prodaju se u veličinama M i L.

Trenerka za rad od kuće kompanije Whatever Inc. košta 112 dolara i možete je naručiti OVDE.

Izvor: Bored Panda

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…