Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Louis Vuitton sada nudi jedan neobičan predmet

AUTOR: CityMagazine 08 May, 2020
Louis Vuitton sada nudi jedan neobičan predmet

Legendarni modni brend Louis Vuitton objavio je da se sada od njih može poručiti ni manje ni više nego sto za stoni fudbal. Ovaj proizvod je ručno rađen i ne nalazi se negde na lageru, već se novi primerak pravi tek nakon što pristignu porudžbine.

Nazvan Le Babyfoot, ovaj sto za stoni fudbal može se poručiti u nekoliko različitih varijanti koje obuhvataju razne oblike čuvenog monograma brenda, kao i posebnu kožu u bojama cijan, pistaći i ciklama, ili kombinaciji karamel-belo. Osnova je naravno drvena, koja se prekriva slojevima platna ili kože, a potom se nanose slojevi boje, a sve to se radi ručno. Specifični detalji mogu se videli u svim delovima stola i njima se pristupa sa istom pažnjom i posvećenošću kao i kod drugih proizvoda ovog brenda.

Louis Vuitton je skoro oduvek imao neke veze sa svetom sporta, iako je taj afinitet pomalo pao u zaborav. Oni i dalje redovno puštaju kolekcije kako bi proslavili razne velike sportske događaje, to je inspirisano Gastonom Luj Vitonom, unukom Luja Vitona, koji je bio veliki ljubitelj sporta i igara uopšte. Sa vremena na vreme, može se videti kako predstave luksuzne karte za igranje, setove kocki i kutije za njih, tako da odluka da naprave ovaj sto možda ne iznenađuje sve njihove fanove.

To ne umanjuje fascinaciju konačnim proizvodom, čija cena ide od 70 hiljada do nešto više od 86 hiljada evra. To je skupa igračka rezervisana za ozbiljne igrače, koji žele da upotpune svoju kolekciju luksuznih predmeta. Figurice fudbalera inspirisane su likom „Mladoženje“ iz reklamnog oglasa kompanije iz 1921 godine, rade se od aluminijuma i ručno farbaju tako da im se boja poklapa sa odabranom bojom i šarom stola. Neke od detalja i varijanti stolova možete videti u galeriji koja sledi.

Izvor: Hypebeast

Fotografije: Louis Vuitton

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…