Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Njujorčanin pronašao originalan način da smuva devojku iz susedne zgrade i pored samoizolacije

AUTOR: CityMagazine 05 Apr, 2020
Njujorčanin pronašao originalan način da smuva devojku iz susedne zgrade i pored samoizolacije

Nije tajna da sadašnje mere ograničavanja kretanja sabotiraju ljubavni život mnogih ljudi. Klubovi i barovi su zatvoreni, a i sva druga veća okupljanja su zabranjena, bilo napolju ili unutra. Očigledno je da nam jedino preostaje da se muvamo preko društvenih mreža.

Jednom momku iz Bruklina, međutim, pošlo je za rukom nešto neverovatno. On se zove Džeremi Koen i radi kao fotograf. Pre nekoliko dana, Džeremi je iz svog doma primetio devojku koja igra na krovu susedne zgrade. On je izašao na svoj balkon, mahnuo joj i ona mu je uzvratila pozdrav.

Tada je Džeremiju pala na pamet genijalna ideja da joj dronom pošalje svoj broj telefona. On je to uradio i nakon sat vremena stigla mu je prva poruka od devojke sa krova po imenu Tori. Razmenili su još poruka i Džeremi je odlučio da svoju novu simpatiju pozove na večeru.

https://www.instagram.com/p/B-DGTwiDA_b/?utm_source=ig_embed

Verovatno se pitate kako je to moguće, s obzirom na činjenicu da su restorani zatvoreni. Tori je takođe bila zbunjena ovim pozivom, ali ga je prihvatila kako bi videla kakvo će novo iznenađenje Džeremi pripremiti za nju.

Nije bila razočarana. Na krovu njene zgrade ju je čekao stočić sa flašom vina i posluženim obrokom. Džeremi je pola sata ranije kontaktirao njenu cimerku da postavi sto, a on je isto uradio i na svom balkonu.

View this post on Instagram

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

Tori je bila oduševljena Džeremijevim potezom, a on joj je sa svog balkona glasno poručio da lepo izgleda. Počeli su da obeduju i istovremeno razgovaraju uz pomoć aplikacije FaceTime. Sve je prošlo savršeno i sada se njih dvoje nalaze u vezi na daljinu, iako su njihove zgrade udaljene svega nekoliko desetina metara.

Zapratite Džeremijev profil na Instagramu, ako želite da saznate kako će se dalje razvijati ova romansa u doba korona virusa. Sigurno smo da će se dosetiti još originalnih načina da osvoji Torino srce, ali i zabavi sve nas koji željno išćekujemo njegov sledeći romantični potez.

Izvor: Bored Panda

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…

Džoni Dep se vraća u Srbiju povodom promocije novog animiranog serijala

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije…