Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Novi kviz koji igraš uživo sa svog telefona i osvajaš novčane nagrade!

AUTOR: CityMagazine 21 Apr, 2020
Novi kviz koji igraš uživo sa svog telefona i osvajaš novčane nagrade!

Ako ste ljubitelji dobre zabave, takmičenja i kvizova, onda bi trebalo da probate aplikaciju Lift Kviz – prvi regionalni kviz u kojem odgovarate na pitanja iz različitih oblasti uživo preko mobilne aplikacije i osvajate novčane nagrade.

Učešće u kvizu je besplatno, a da biste igrali neophodno je da preuzmete aplikaciju sa Google Play ili App Store platforme.

Kao što je Slagalica postala kultna emisija generaciji naših roditelja, pa i samih kreatora ove aplikacije, tako su i oni imali potrebu da igračima ponude jedan malo drugačiji format koji je u duhu vremena i tehnologije, ali i u skladu sa njihovim svakodnevnim navikama. 

Lift Kviz se igra veoma jednostavno. Sve što treba da uradite je da instalirate aplikaciju i budete spremni za prvi sledeći zakazani live show. Kviz se emituje 5 puta nedeljno, utorkom i četvrtkom od 14h i petkom, subotom i nedeljom od 21h, gde vas čekaju voditelji kviza koji u realnom vremenu čitaju pitanja, zabavljaju se i komuniciraju sa igračima – što dodatno doprinosi potpuno novom doživljaju igrača.

Svi igrači dobijaju istih 12 pitanja iz različitih oblasti koja su ravnomerno raspoređena od najlakših do najtežih i za svako pitanje igrač ima tri ponuđena odgovora i 10 sekundi da odgovori. Svi oni koji odgovore tačno na svih 12 pitanja, dele nagradni fond koji obezbeđuje organizator. Broj pobednika nije ograničen i isključivo zavisi od znanja i spremnosti takmičara. 

Lift Kviz donosi osveženje kada je mobile gaming u pitanju. Tu se spaja tehnologija, dinamika TV prenosa uživo, zabavan sadržaj, testiranje, deljenje i nagrađivanje znanja. 

„Najveći izazov”, kako kaže tim koji stoji iza Lift Kviza, „je to što se on emituje uživo, a takav format nosi dozu neizvesnosti i uzbudljivosti.”

Preuzmite aplikaciju već danas i vidimo se u prvoj sledećoj Lift Kviz vožnji!

Da budete u toku sa svim novim informacijama i terminima, tu su Instagram i Twitter profili na kojim se dodatno možete informisati.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Ove inspirativne uporedne fotografije će vam pružiti neophodnu motivaciju za rad na sebi

Promene nabolje su i te kako moguće, a posebno ako ste dovoljno uporni i spremni na kontinuiran rad na sebi.…

Ed Širan iznova ima ovu noćnu moru

Ed Širan je u nedavno objavljenom intervjuu za magazin GQ otkrio da ga jedna noćna mora već godinama sprečava da…

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…