Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Trikovi Ketrin Zite-Džouns za mladolik izgled

AUTOR: CityMagazine 21 Jul, 2021
Trikovi Ketrin Zite-Džouns za mladolik izgled

Glumica Ketrin Zita-Džouns ima 51 godinu, ali kada uporedimo njene fotografije sa početka karijere i uloge u filmu The Mask of Zoro iz 1998, razlika gotovo da ne postoji. Stoga, mnogi fanovi se pitaju u čemu je tajna negovanog lica, da li genetika ili proverena kozmetika. Poznato je da ova dama koristi proizvode linije Elizabeth Arden, čije je i zaštitno lice već godinama. Ipak, ona ima još neke trikove u rukavu, koje su joj preporučili dermatolozi, a neke je otkrila i sama. Više detalja u redovima koji slede.

1. Hidratantna krema

Već smo spomenuli ime brenda čija krema je neizostavni deo njene jutarnje rutine. Pored toga, Ketrin Zita-Džouns sa radošću koristi esencijalna ulja, koja tapka i na lice.

2. Redovni piling

Ipak, ulja zahtevaju protivtežu, koju je ona pronašla u svakodnevnom pilingu. Njen izbor su blaga sredstva, koja ne oštećuju kožu, najčešće u obliku gela. Cilj je, naravno, uklanjanje mrtvih ćelija.

3. Uzdržavanje od čačkanja lica

Glumica je jednom prilikom izjavila da se pridržava saveta iz salona lepote, a to je da se lice ne dira u slučaju pojave bubuljice ili mitisera. Ako je verovati i drugim dermatolozima, u uzdržavanju je spas, jer se u suprotnom stanje samo može pogoršati.

4. Krema za zaštitnim faktorom

Tokom karantina, glumica je organizovala odgovaranje na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a jedno od njih odnosilo se na putovanja. Dotičnu osobu je interesovalo šta Ketrin uvek nosi sa sobom, a odgovor je bio jednostavan – supruga, decu, pasoš i kremu za sunčanje. Iskoristila je priliku da istakne značaj zaštite kože od sunca, jer vremenske prilike danas to zahtevaju. Kao i mnoge dame, i ona voli kada pocrni, ali joj je lepota ipak u drugom planu.

Izvor: Womenʼs Health España

Naslovna fotografija: Robin Beck / AFP via Getty images