Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

U čemu je tajna sjajne kose Riz Viterspun?

AUTOR: CityMagazine 10 Jul, 2021
U čemu je tajna sjajne kose Riz Viterspun?

Dragi naši, kao što znate, poznate ličnosti sklone su ekstravagantnim i skupim tretmanima, kako bi očuvale lepotu. Kejt Mos se svako jutro umiva ledeno hladnom vodom, dok Ketrin Zita Džouns koristi jagode za pranje i izbeljivanje zuba. Međutim, dama o kojoj je danas reč, za negu kose koristi preparat koji je dostupan svima nama, i moguće je da ga već imate u kući. Kokosovo ulje redovan je deo njene kolekcije proizvoda, bar prema pisanju ženskog magazina Redbook.

Ova 45-godišnja glumica savetuje ženama da nanesu jednu supenu kašiku spomenutog ulja na vlasi, izbegavajući koren, da ga umasiraju i zatim operu kosu. Zanimljivo je da su ovaj trik prepoznale i njene koleginice Ema Stoun, Miranda Ker, Gvinet Paltrou i Mindi Kaling. Verovatno ste upoznati sa tim da se ono može primeniti i u druge svrhe, kao što su skidanje šminke, nega noktiju ili izbeljivanje zuba.

Ali, vratimo se frizuri, jer Riz Viterspun ima još jedan koristan trik. Naime, ona u svečanim prilikama koristi volumizator. Stilistkinja za kosu Adir Abergel prvo preporučuje feniranje donjeg dela kose, uz čekanje da se prohladi. Tek onda preći na koren, tako što ćete prosušiti vlasi i oblikovati ih rukama.

Izvor: Red Online

Naslovna fotografija: Getty images