Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Crveni tepih prvog dana Venecijanskog festivala

AUTOR: CityMagazine 03 Sep, 2021
Crveni tepih prvog dana Venecijanskog festivala

Ovogodišnje izdanje Filmskog festivala u Veneciji svečano je otvoreno, a posetioce i sve ljubitelje ove umetnosti do 11. septembra očekuju brojne premijere i zanimljivi propratni sadržaji. Naravno, ovo je prilika da ponovo vidimo poznate ličnosti kako šetaju crvenim tepihom, odevene u prelepe kombinacije. Prvi na programu našao se novi film reditelja Pedra Almodovara Madres paralelas, u kome glavne uloge tumače Penelope Kruz i Milena Smit.

Fotografi su za sada uspeli da zabeleže dolazak zvezda u grad na kanalima, ali i večernja, svečana izdanja. Španska glumica Penelope Kruz odlučila se za Chanel kreaciju koja joj sjajno pristaje. Sa druge strane, njena koleginica doputovala je u komadima sa vintidž prizvukom, koje su takođe kreirali dizajneri poznatih modnih kuća.

Pre nego što vas prepustimo fotografijama, izdvajamo i pojavljivanje top modela Adrijane Lime, koja je ostavila utisak po dolasku, ali i u večernjim satima, kada je ponela prelepu crvenu toaletu. Nadamo se da ćete uživati u onome što sledi, ali i nastaviti da pratite naše modne izveštaje sa ove velike filmske smotre.

Izvor: Cosmopolitan España