Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Haljina na preklop kao odlično rešenje za vrele dane

AUTOR: CityMagazine 18 Jul, 2021
Haljina na preklop kao odlično rešenje za vrele dane

Model haljine o kome će danas biti reči je elegantan, jednostavan i udoban, što je stavlja ispred pareo suknje. Poznati brendovi uvrstili su je u ovosezonsku kolekciju, mada je to učinjeno suptilno, za razliku od mantil i haljina providnih materijala. Chanel i Fendi odlučili su se za mini, odnosno midi verziju upadljivih dezena. Ipak, mi ćemo pažnju usmeriti na street style modu, koja nam je dostupnija i inspirativnija.

Na ulicama metropola zastupljene su haljine dugih, odnosno kratkih rukava, sa naborima, a neretko od traka se može svezati mašna. Takođe, umesto satena, koji ima svečanu notu, sve češće imamo priliku da vidimo haljinu na preklop od lana, ali i one sa akcentom na struku.

Getty images

Ukoliko ste dobro predvideli u koji odevni komad vredi uložiti i pre čitanja ovog teksta, nema potrebe da se dodatno zadržavamo na prednostima ovog kroja, koje se pre svega ogledaju u izduženoj figuri. Od detalja potrebno je uložiti u espadrile, sandale sa kaiščićima, pletenu ili manju torbu, i za tren oka spremni ste za izlazak iz kuće.

Getty images

Izvor: Harperʼs BAZAAR España

Fotografije iz naslovnog kolaža: Getty images