Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kakve ćemo čizme nositi ove sezone?

AUTOR: CityMagazine 08 Sep, 2021
Kakve ćemo čizme nositi ove sezone?

Svaka jesen označava novine u životu, a isto se može reći i za obuću i odeću za kišne i hladne dane. Danas pažnju usmeravamo na čizme, a kako sada stvari stoje, nosićemo modele koji su upadljivi, hromatski, neon, ili sa prizvukom ʽ90-ih. Urednici modne platforme Stylight potrudili su se da isprate ponašanje svojih korisnika, čiji broj godišnje dostigne cifru od 120 miliona. Prema njihovom uzorku u trendu su modeli različitog dizajna, boje i materijala, a izdvajaju se kratke gumene i vojničke čizme sa vidnim kramponima. Podsećanja radi, drugi navedeni par bio je poprilično zastupljen i prethodne godine. U redovima koji slede, otkrijte sve što vas interesuje na jednom mestu, i spremni krenite u jesenju kupovinu.

1. Čizme do kolena na malu štiklu

Čuvena kitten heel dospela je u žižu interesovanja tokom poslednje decenije prošlog veka, a već nekoliko letnjih sezona suvereno vlada modnom scenom. Ništa manje atraktivna nije ni u zimskoj varijanti, kao što možete videti na fotografiji.

Diego Anciano

2. Vojničke čizme na platformu

Ovaj model je povratnik na listi, jer je bio hit i tokom prethodne sezone. Moramo priznati da nisu najfinijeg dizajna na oko, ali stilisti poručuju da se u cipelarniku nađe par isključivo u crnoj boji.

Melodie Jeng

3. Šarene čizme do članka

Kraj leta ne mora sa sobom da povlači i obuću zagasitih, sumornih tonova. Naprotiv, čizme u boji donose pravo osveženje na ulice. Najveća potražnja vlada za modelima pastelnih tonova, jer je optimizam na ceni.

Christian Vierig

4. Čizme uz nogu

U slučaju ovog modela, važno je da prijanja uz nogu, i da je od rastegljivog materijala, po mogućstvu od prirodne kože. Zavodljive ili retro, nije važno, ali zato neutralna boja jeste.

Edward Berhelot

5. Srebrne ili zlatne

Sjaj i šljokice većinu nas asociraju na žurku i dobro raspoloženje, a prikladne su kako u večernjim satima, tako i danju.

Claudio Lavenia

6. Gumene čizme do članka

Za razliku od modela na koji smo navikli, gumene čizme sada se nose u mini varijanti. Naglasak je na masivnoj peti.

Edward Berthelot

Izvor: Vogue France