Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kraljica Leticija u midi haljini koja je prvi put nošena pre 40 godina

AUTOR: CityMagazine 15 Sep, 2021
Kraljica Leticija u midi haljini koja je prvi put nošena pre 40 godina

U modi, kao i u životu, postoje stvari koje nemaju rok trajanja, jer su klasične i mogu se nositi više od jednog puta. U njih vredi uložiti novac, a čini se da bivša kraljica Španije Sofija i te kako dobro poznaje ovu tezu. Naime, kraljica Leticija povremeno u zvaničnim pojavljivanjima ponese model svoje prethodnice, koja je ujedno i njena svekrva.

Tako je nedavno odlučila da oživi nežnoroze haljinu sa motivom maslačka, koja podseća na komplet. Gornji deo je efektan zbog izvezenih metalik šljokica, dok je donji u formi plisirane suknje, koja fino prati liniju tela. Kraljica Leticija ovoga puta modno izdanje ispratila je kosom svezanom u rep i gotovo neprimetnom šminkom. Šminkerka je istakla njen pogled odabirom senke burgundi nijanse.

Gtres

Ukoliko se osvrnemo na trendove za aktuelnu sezonu, primetićemo da je midi dužina i dalje veoma zastupljena. Pohvale na račun akterke današnje priče odnose se i na zagasitu šminku, koja sjajno pristaje damama svetlih očiju, bile one plave, zelene ili smeđe.

Gtres

Da li se i vama dopada ideja ponovog oblačenja retro haljina i to kako je kraljica Leticija iznela ovaj model?

Izvor: Elle España

Fotografije iz naslovnog kolaža: Gtres / Gianni Ferrari