Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Dečiji sajam 11. i 12. septembra

26. VITAL RASTIMO Dečji sajam održaće se 11. i 12. septembra na otvorenom – u Savskom parku (Beograd na vodi) od 11 do 20 časova.

Tradicionalni profesionalni sajam namenjen potrebama naših najmlađih, od novorođenih beba do tinejdžerskog doba, i ovog puta će biti održan uz želju i obavezu da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača, i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg hepeninga.

Mališani i njihovi pratioci će moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, pozorišnim predstavama, neprekidnom zabavnom programu na bini kao i na sportskom terenu uz brojna takmičenja, nagrade, edukativne radionice i ostale zanimljive sadržaje prilagođene novonastalim okolnostima na obezbeđenom otvorenom prostoru većem od 4.000 kvadratnih metara.

Ispred naših najmlađih je, kao i ispred svih nas, još jedna izazovna školska godina, a situacija donosi obavezu da o njihovom psihofizičkom zdravlju brinemo sa još više pažnje, da ne zaboravimo zabavu ali i edukaciju, kao ni sportske aktivnosti . Uz podizanje svesti o ličnoj  i opštoj odgovornosti, verujemo da ćemo na ovaj način dati svoj doprinos da i dolazeći dani budu što manje neizvesni.

Ulaz je besplatan.

Dečiji sajam 11. i 12. septembra

11.Sep 2021
12.Sep 2021
Savski park