Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

5 znakova da se dopadate nekome koga ste upoznali putem aplikacije

AUTOR: CityMagazine 26 May, 2021
5 znakova da se dopadate nekome koga ste upoznali putem aplikacije

Nagađanje da li smo ostavili dobar utisak na devojku ili dečka koga smo upoznali traje vekovima unazad, samo je menjalo oblik i u moderno vreme prešlo u domen interneta. Činjenica je da je pandemija umnogome promenila način zabavljanja, u godini bez starih, dobrih izlazaka. Ukoliko ste iskusili nove trendove, složićete se da nije uvek lako prepoznati nečija osećanja i namere preko žice, a upoznavanje uživo je ponekad na dugom štapu. Razloge za odlaganje možemo tražiti u i dalje prisutnom strahu, ali i promenljivom vremenu. U redovima koji slede stručnjak za muško-ženske odnose po imenu Kris Plen otkriva povoljne znake u početku virtuelnog poznanstva.

1. Obično brzo odgovara na poruke

Kada se nekome dopadate, ta osoba ne želi da vas drži u neizvesnosti. Stoga, ili odgovara na poruku u roku od prvih 5 minuta, ili stavi do znanja da je trenutno u gužvi. Pored toga, pozitivan utisak koji je stekla najčešće znači da želi da ostane u kontaktu sa vama.

2. Često se dopisuje

Čak i kada je u poslu, osoba koja je zainteresovana za upoznavanje pronaći će vreme za dopisivanje. Trudi se da ne bude nedvosmislena, već ste joj jedan od prioriteta.

3. Koristi smajlije

Iako se komunikacija odvija digitalno, smajliji su tu da otkriju da li postoji interesovanje ili ne. U prvom slučaju, vremenom su srca sve više zastupljena. Ideja je da se posveti vreme i pažnja, što obična poruka ne emituje.

4. Posvećuje pažnju

Dopisivanje može biti ili u vidu dugih poruka u kojima sve kaže, ili kratkih rečenica, ali krajnji utisak je da je inboks preplavljen. Naravno, svaki dan donosi novo uzbuđenje i budi se znatiželja. Kada je potencijalni partner zainteresovan, pažljivo će sve iščitati i redom odgovoriti.

5. Prilagođava se

U današnje vreme postoji puno kanala komunikacije, i svako ima svoj omiljeni. Poruke, pozivi u kasne sate, ili nešto treće, osoba u kojoj ste pobudili interesovanje bez pogovora će prihvatiti ono što vam prija. Najvažnije je da razgovor i upoznavanje teče.

Izvor: Red Online

Naslovna fotografija: Portra/Getty images