Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kako da otkrijete da li vas partnerka vara

AUTOR: CityMagazine 06 Oct, 2019
Kako da otkrijete da li vas partnerka vara

Preljuba je tema nebrojeno mnogo tekstova u kojima možemo saznati kako da se oporavimo od nje, da li da oprostimo svojoj partnerki ako se pokajala i koji su tu znaci koji nam otkrivaju da li nas ona vara.

Mada je očigledno da vas partnerka vara ako je nakon povratka sa posla zateknete u krevetu sa svojim najboljim drugom, u praksi je malo teže otkriti pravu istinu.

Preljubnici i te kako vode računa da ne budu uhvaćeni na delu i ne libe se da govore raznorazne neistine kako bi otklonili sumnju. Ipak, postoji jedan način na koji se oni ponašaju koji vam može otkriti da sve baš nije u redu.

Preljubnice su retko agresivne prema svojim partnerima

Naime, ako je vaša partnerka neuobičajeno dobra prema vama posle dugog perioda zahlađenja odnosa između vas, to može značiti da ona takvim ponašanjem pokušava da kompenzuje svoje nemoralne postupke sa drugim muškarcem.

Isto tako budite sumnjičavi ako vaša draga postane naprasno zainteresovana za seks, iako već godinama vodite ljubav svega jedanput ili dvaput mesečno. To možda zvuči paradoksalno, ali postoje istraživanja koja su otkrila da 64% žena koje varaju svog partnera i dalje imaju redovne seksualne odnose sa njim, a 40% njih je čak izjavilo da je preljuba povećala njihov libido.

Budite sumnjičavi ako vaša draga postane naprasno zainteresovana za seks

Naravno, vodite računa da ne postanete suviše paranoični ako vaša parterka odjednom počne da na sve načine iskazuje privrženost prema vama. Možda vas i dalje voli.

S druge strane, ako ste nedavno izgubili posao, sve više ćelavite, javljaju vam se prvi simptomi impotencije, a ona i dalje jedva čeka da ode sa vama u krevet, možda bi trebalo da se zapitate da li možda postoji neko drugi u njenom životu.

Izvor: D’Marge