„Mislim da imaš najbolji posao na svetu” – novozelandski šef oduševio sve svojom novom mesnatom kreacijom
Ljubitelji mesa znaju da se ono često kombinuje sa alkoholom kako bi se dobila zanimljiva aroma, ali jedan šef sa Novog Zelanda osmislio je kombinaciju koju niko nije očekivao, a koja je oduševila sve.
Činjenica je da ne vole svi alkohol u svom mesu, ali kada vidite šta je uradio Endi Hernden, garantujemo da će vas zainteresovati.
Naime, Endi je šef sa Novog Zelanda koji je postao senzacija na društvenim mrežama, gde redovno deli recepte i predloge, a sada je napravio meso koje je odstajalo u negroniju.
Konkretno, u pitanju je komad mesa koji se marinirao u negroniju čak 65 dana, ali tako da je prvo stajalo 24 sata u negroniju, a potom bilo prekriveno lojem kako bi se arome bolje upile.
Negroni je koktel koji se pravi od kombinacije džina, vermuta, kamparija i kore pomorandže i mnogi ga smatraju jednim od najboljih na svetu.
U pitanju je goveđi biftek, koji je Endi proverio posle 24 sata, a potom izvadio iz frižidera kada je prošlo 65 dana i spremio, nakon čega je eksperiment proglasio uspešnim.
On je već pravio bifteke koji su odležali u viskiju, tako da to nije prvi put da su njegovi fanovi videli ovako neki predlog, a mnogi bi voleli da im on to spremi kako bi probali.
Šta vi kažete, da li biste probali ovakav biftek ili mislite da ne vredi truda i čekanja?
Izvor: Dmarge