Dolce Amore moderna proizvodnja kolača: U slatkim snovima
Mango Dream… Mmm, i naziv već nagoveštava čarobnu voćnu poslasticu. A kolač Mak ili tart od čokolade pravi je spoj tradicije, otmenosti i prefinjenog ukusa. To su samo neki komadni kolači iz proizvodnje Dolce Amore koji mogu da se probaju u cafe restoranu Capuccino u Aviv Parku, kao i restoranu Adler u Ada Shopping Mall-u.
Postoje razne prilike kada može da se pojede slatkiš – bilo koja vrsta proslave, ali i momenti opuštanja uz kafu ili omiljeni napitak. Odavno je prošlo vreme da je to bilo koji slatkiš. Menja se proizvodni proces i ukus kupaca, tako da kolači i torte sada predstavljaju vrhunac ponude sirovina, poslastičarstva, dekoracije i pakovanja.
Proizvodnja Dolce Amore premošćava srpsku tradiciju, jer u ponudi ima kolače sa dobro poznatim sastojcima koje su naše bake koristile, kao što je mak, bundeva, orah, ali i preuzima najbolja iskustva iz Francuske i Italije sa svojom verzijom tiramisua, tres leches, crema pasticcera… A ne treba zaboraviti ni New York cheese cake…
U stvari, ukratko, Dolce Amore je spoj svetova u poslastičarstvu, nudi selekciju ukusa sa svih meridijana, najbolje iz svih krajeva, kao i neke originalne recepte koje kupci tek treba da otkriju i zavole.