Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Dolce Amore moderna proizvodnja kolača: U slatkim snovima

AUTOR: CityMagazine 04 Jan, 2020
Dolce Amore moderna proizvodnja kolača: U slatkim snovima

Mango Dream… Mmm, i naziv već nagoveštava čarobnu voćnu poslasticu. A kolač Mak ili tart od čokolade pravi je spoj tradicije, otmenosti i prefinjenog ukusa. To su samo neki komadni kolači iz proizvodnje Dolce Amore koji mogu da se probaju u cafe restoranu Capuccino u Aviv Parku, kao i restoranu Adler u Ada Shopping Mall-u.

Postoje razne prilike kada može da se pojede slatkiš – bilo koja vrsta proslave, ali i momenti opuštanja uz kafu ili omiljeni napitak. Odavno je prošlo vreme da je to bilo koji slatkiš. Menja se proizvodni proces i ukus kupaca, tako da kolači i torte sada predstavljaju vrhunac ponude sirovina, poslastičarstva, dekoracije i pakovanja.

Proizvodnja Dolce Amore premošćava srpsku tradiciju, jer u ponudi ima kolače sa dobro poznatim sastojcima koje su naše bake koristile, kao što je mak, bundeva, orah, ali i preuzima najbolja iskustva iz Francuske i Italije sa svojom verzijom tiramisua, tres leches, crema pasticcera… A ne treba zaboraviti ni New York cheese cake

U stvari, ukratko, Dolce Amore je spoj svetova u poslastičarstvu, nudi selekciju ukusa sa svih meridijana, najbolje iz svih krajeva, kao i neke originalne recepte koje kupci tek treba da otkriju i zavole.

062/267-972

Najčitanije

Mesečni horoskop za oktobar 2022: Jedan znak bolje da do novembra ne izlazi iz kuće

Polako odbrojavamo poslednje dane septembra, i pred nama je novi jesenji mesec. Stoga, pravo je vreme za detaljan horoskop u…

Evo kada u svakom delu Srbije počinje jeftina tarifa struje

U situaciji u kojoj se nalazi svet, mnogi ljudi gledaju da uštede na čemu mogu, a jedna od bitnih stavki…

Da li treba da elektronske uređaje isključite iz struje kada napolju grmi i seva?

Često čujemo da je opasno da naši kućni uređaji budu uključeni u struju tokom grmljavine. Da li je ovo mit…

5 razloga zašto treba da počnete da pijete sodu bikarbonu

Verovatno već koristite sodu bikarbonu u kuhinji, a možda čak i za čišćenje svog doma. Ali da li ste znali…

Zašto nam se magle stakla automobila i kako to da rešimo?

Zamagljena šoferšajbna smanjuje vidljivost tokom vožnje, a samim tim i našu bezbednost u saobraćaju. S ovim problemom se suočavamo i…

Ako volite ovu pesmu – čestitamo vam, naučnici kažu da ste psihopata

Jedan od najpoznatijih repera, ali i muzičara danas je svakako Eminem, sa više miliona prodati ploča singlova i strimova pesama…

Najnovije - Gastro

Recepti za musaku Mike Dajmaka

Kada pomislimo na musaku prva asocijacija obično je jelo od krompira i mesa, sa dodatkom začina, ali ne mora da…

Da li ste spremni za vegansku čokoladu?

Veganska ishrana sve je popularnija, naročito među pripadnicima mlađe generacije, starosti do 25 godina. Ako na to dodamo i povećanu…

Jesen je stigla: Vreme je za najsočniji kolač od jabuka

Jesen je stigla, a to znači da je vreme za jabuke i razne delicije sa njima u glavnoj ulozi. Zbog…

Izložba autohtonih sireva Balkana u tržnom centru BEO

Ovog vikenda, 1. i 2. oktobra, u Beogradu će biti održana 14. izložba autohtonih sireva Balkana, Balkan Cheese Festival. Svoje…

10 najboljih restorana na svetu prema korisnicima sajta „TripAdvisor″

Ne znate gde biste išli za svoje sledeće gastronomsko hodočašće? Na pravom ste mestu. Naime, popularni sajt TripAdvisor organizovao je…

Više od pedeset restorana pripremilo je posebne menije za Belgrade Restaurant Show

Na konferenciji koja je održana u Turističkoj organizaciji Srbije predstavljena je manifestacija Belgrade Restaurant Show koja će biti održana u…