• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Type and hit Enter to search

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle

Eat & Talk #5: Danska u KROKODILovom centru

CityMagazine
12.11.2020. One Min Read Gourmet

U novembarskom izdanju Eat & Talk predstavljamo vam kuhinju i književnost najjužnije skandinavske države. Razgovaraćemo o Babetinoj gozbi i gostiti se danskim specijalitetima, a osim Karen Bliksen, predstavićemo i dvoje savremenih danskih autora – Petera Hega i Dorte Nors. U razgovoru će nam se pridružiti Sanja Stefanjesko iz Skandinavskog kutka i Nikoleta Kosovac, koordinatorka programa Udruženja Liceulice.

Meni:

  • Tartalete sa piletinom i šparglom
  • Hrskava svinjetina sa krompirom i sosom sa peršunom
  • Puding od pirinča sa bademima i prelivom od višnje
  • Pivo: Tuborg / Carlsberg

Cena: 1800 din.

Povezani članci

Regionalna vinska avantura u Beogradu

5 najčešćih grešaka kod spremanja bifteka

Da bismo vam pomogli da nadoknadite i zadovoljite svoj wanderlust, odlučili smo da vas svakog meseca povedemo na uzbudljivo književno-kulinarsko putovanje po raznim zemljama, njihovim kulturama, književnostima i kuhinjama podjednako. U okviru desetodnevnog perioda, svakog meseca ponudićemo vam specifičan meni i ujedno predstaviti nekoliko pisaca koji na najbolji način osvetljavaju specifičnosti kulture iz koje dolaze i o kojoj pišu. Ovaj travelling-without-moving projekat u sebi će uvek sadržavati i javni događaj kada ćemo, pod nazivom Eat & Talk, organizovati javno predavanje za ograničeni broj posetilaca kako bismo poštovali pravila socijalnog distanciranja i zdravstvene preporuke u KROKODILovom Centru.

Broj gostiju je ograničen, a rezervacije su obavezne putem e-mail adrese office@krokodil.rs.

Tags:

danskagastronomijaknjiževnostkrokodilov centar

Povezani članci

Ovo je originalni recept za rusku salatu iz 1860. godine – i odmah da vam kažemo, sve ste omašili

Restoran u kome vas vređaju: Ljudi plaćaju za lošu uslugu i dolaze ponovo

Share Article

Follow Me Written By

CityMagazine

Ostali članci

Previous

Klub književnika otvorio je vrata legendarnog Kluba

Next

Inspiracija za prazničnu trpezu: Pasta sa šafranom u krem sosu sa svinjskim fileom

Next
13.11.2020.

Inspiracija za prazničnu trpezu: Pasta sa šafranom u krem sosu sa svinjskim fileom

Previews
06.11.2020.

Klub književnika otvorio je vrata legendarnog Kluba

Najnovije

tejlor svift
Mnogi filmovi promenili datum premijere jer nisu smeli da „stanu na crtu“ Tejlor Svift
Filip Milosavljević
BitefArtCafe otvara dvadeset treću sezonu
CityMagazine
Heroji iz različitih univerzuma na istom zadatku: „Fleš i Zagor – Sekira i munja“
Filip Milosavljević
Vikend preporuke 29.9-1.10.
CityMagazine
Magija trube na 39. Beogradskom džez festivalu
CityMagazine

PopKultura

  • Pozorište
  • Muzika
  • Knjige/Stripovi
  • Intervjui
  • Fotografija
  • Film/TV
  • Art

Moda i lepota

  • Trend
  • Moda
  • Lepota
  • Dom i dizajn

Scena

  • Zabava
  • Poznati
  • Flešbek
  • Društvene Mreže
  • Aktuelno

Gastro

  • Restorani
  • Recepti
  • Kafići
  • Gourmet
  • Lifestyle
  • Zdravlje
  • Sex
  • Putovanja
  • Automobili

Vodič

  • Tribine
  • Stand-up
  • Sport
  • Sajmovi
  • Predstave
  • Pozorište
  • Konferencije
  • Koncerti
  • Književne večeri
  • Izložbe
  • Humanitarni događaj
  • Festivali
  • Clubbing
  • Bioskop
  • Kontakti
  • Uslovi korišćenja
  • Pravila privatnosti
  • Kolačići

Pratite City

Youtube Facebook Twitter Instagram

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

✖