• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Neočekivan način prženja jaja

Neočekivan način prženja jaja

CityMagazine
28.11.2019. 1 min Gourmet

Kada ne znamo šta da pripremimo za doručak, uglavnom najbrže rešenje budu pržena jaja. To je namirnica koju uglavnom uvek imamo u frižideru, sipamo ulje ili puter u tiganj, malo začinimo i ukusan obrok je gotov za tili čas. Ponekad jajima dodamo prilog po želji, za potpuni ugođaj. Međutim, pored tradicionalnog postupka, malo je poznato da ulje možemo zameniti jednim drugim sastojkom. A kako to zapravo izgleda, pročitajte u nastavku. Verujemo da će vam se naš predlog i te kako dopasti!

Neočekivan način prženja jaja
Prženo jaje možete obogatiti ukusnim sastojcima i tako napraviti pravu gozbu

Verovatno u jutarnjim časovima ne razmišljate o kreativnim načinima za pripremu omiljenog jela, već imate ustaljeni recept. To nije ništa neobično, ali ponekad treba eksperimentisati i probati neočekivane spojeve sastojaka i začina. Ukoliko ste do sada jaja pržili uvek na oproban način, možda je pravo vreme da to promenite. Zašto ukus ne biste obogatili kremastim teksturama, kao što je pavlaka za kuvanje?

Neočekivano, ovaj mlečni proizvod bogatog ukusa vaša jela može pretvoriti u uživanje za nepca. Laganim krčkanjem ona se topi, i stvara lepu koricu na jajima. Naravno, zbog velikog broja kalorija, ovim trikom se možete poslužiti s’ vremena na vreme, ne uvek. Naš predlog za serviranje uključuje tost hleb ili žitarice, kao i sveže voće ili sok koji će vam obezbediti neophodne vitamine. Prijatno!

Izvor: Elle France

Oznake:

kremastokulinarski trikpavlaka za kuvanjeprženje jajaukusno

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Romansa sa sarmom
Prethodni

Romansa sa sarmom

Nova vina premijerno na srpskom tržištu
Sledeći

Nova vina premijerno na srpskom tržištu

Sledeći
Nova vina premijerno na srpskom tržištu
28.11.2019.

Nova vina premijerno na srpskom tržištu

Prethodni
27.11.2019.

Romansa sa sarmom

Romansa sa sarmom

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    ksenija pajčin
    Šta zajedničko imaju Ksenija Pajčin i grupa Oasis (VIDEO)
    CityMagazine
    Jakov Jozinović
    Ovo je glavno pitanje koje su postavljali ljudi iz Beograda ovih dana, i kakve veze sa tim ima Jakov Jozinović
    CityMagazine
    predator divljina
    Specijalna projekcija filma „Predator: Divljina“ 5. novembra
    CityMagazine
    Crna svadba
    Pogledali smo drugu sezonu serije “Crna svadba” i dobili smo sve, sem onoga što smo želeli
    CityMagazine
    superpaun
    Indie rock bend Superpaun objavio album prvenac „Ti si heroj“: Pravedni borac protiv nepravedne svakodnevice
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖