• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Pre nego što bacite koru od banane, uradite ovu stvar s njom

Pre nego što bacite koru od banane, uradite ovu stvar s njom

CityMagazine
06.02.2022. 1 min Gourmet

Kada pojedemo bananu, jedva čekamo da se otarasimo njene kore, koja nam se čini potpuno beskorisnom, a može i blago zaudarati. Verovali ili ne, kora od banane se ipak može upotrebiti za još jednu stvar, koja nema nikakve veze sa ishranom.

Sledeći put kada krenete da je bacite u đubre, preporučujemo vam da pre nego što to učinite, skoknete do svog cipelarnika, izvadite svoj par kožnih cipela i izglancate ih korom od banane. Mešavina prirodnih ulja i kalijuma u kori od banane neguju kožu cipela na sličan način kao lakovi koje biste koristili za ovu svrhu. Koristeći ovaj prirodniji metod, uštedećete dosta novca, a vaše cipele će zasijati kao nove.

Pre nego što bacite koru od banane, uradite ovu stvar s njom
Izvor: unsplash.com/@noahsmith

Ako se plašite da će ostaci banane koji se lepe za njenu koru ostati na vašim cipelima, vaš strah je u potpunosti utemeljen. Da, to se ponekad zaista dogodi, međutim, postoji rešenje ovog problema, a to je da cipele glancate isključivo korom od manje zrelih banana.

Izvor: Aktivni.si
Izvor naslovne slike: unsplash.com/@louishansel

Oznake:

bananebananina koracipelečišćenje kože

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Recept za najmirisniji doručak - zapečena ovsena kaša sa ukusom pite od jabuka!
Prethodni

Recept za najmirisniji doručak – zapečena ovsena kaša sa ukusom pite od jabuka!

Pietra: Nova sjajna pizzeria i cocktail bar u Beogradu
Sledeći

Pietra: Nova sjajna pizzeria i cocktail bar u Beogradu

Sledeći
Pietra: Nova sjajna pizzeria i cocktail bar u Beogradu
07.02.2022.

Pietra: Nova sjajna pizzeria i cocktail bar u Beogradu

Prethodni
05.02.2022.

Recept za najmirisniji doručak – zapečena ovsena kaša sa ukusom pite od jabuka!

Recept za najmirisniji doručak - zapečena ovsena kaša sa ukusom pite od jabuka!

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    žikina dinastija
    Pre Nikole Koje i Borisa Milivojevića, on je bio Miša iz serijala Žikina dinastija: Pogledajte kako danas izgleda
    CityMagazine
    eva braun
    Kako je nastajala pop muzika u inat užasnom vremenu: 30 godina kultnog albuma grupe Eva Braun
    CityMagazine
    Kalum Tarner
    Da li je Kalum Tarner naš sledeći Džejms Bond? Evo šta znamo
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Gledao sam novi nastavak filma “Žikina dinastija” i rešio da rangiram svih 11 naslova iz ovog serijala
    CityMagazine
    hbo max decembar
    Decembar na HBO Max-u: Od prazničnih specijala do horora
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖