Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Otvoren je novi Coffee Dream na Novom Beogradu

AUTOR: Peđa Kresojević 25 Dec, 2020
Otvoren je novi Coffee Dream na Novom Beogradu

Najnovija u već impoznatnom nizu Coffee Dream kafeterija otvorena je u neposrednoj blizini već poznatog lokala u poslovnom kompleksu u ulici Milutina Milankovića. Samo stotinak metara dalje u novom biznis-kompleksu Green Heart, otvaranje još jednog objekta delovalo je kao pomalo neočekivan potez, ali je interesantnim enterijerskim rešenjima osmišljen prostor koji istovremeno ima i prepoznatljivu priču i novu atmosferu.

Efektna kombinacija prirodnih materijala i modernog dizajna, širok prostor i velike staklene površine, kao i prijatna bašta, čine da novi Coffee Dream donosi poseban užitak, a uz sve ono na šta nas je ovaj lanac kafeterija navikao: fantastične kafe s nizom varijacija sjajnih aroma, maštovite i zdrave kombinacije ceđenih sokova od svežeg voća i povrća, ukusne kolače i mafine i niz efektnih kafenih kreacija.

Iako je smešten u poslovnom okruženju, novi lokal donosi jedinstveno i vrlo prijatno izmeštanje iz (novobeo)gradske vreve, pa je topla preporuka kako za pauzu na poslu ili poslovni sastanak, tako i za prijateljsko i/ili porodično druženje. Ljubazna, brza i profesionalna usluga, kao i pouzdan wi-fi deo su ovdašnjeg standarda, a kao i u svim lokalima, pogotovo u ovim vremenima, celokupna ponuda dostupna je i u opciji „za poneti”.

Milutina Milankovića 11v
062/623-646