Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
TosterBar: Novi lokal, stari kvalitet

Američki burger ili domaća pljeskavica? Ovu dilemu rešio je novosadski Toster objedinivši ih u jedan proizvod. Njihovi burgeri/pljeskavice važe za najbolje u gradu i to je stara vest. A novost je – druga adresa!

TosterBar odnedavno je u Njegoševoj ulici. Ova znatno komfornija kvadratura omogućila je ne samo veći broj gostiju već i funkcionalniju kuhinju iz koje sada izlaze i neke nove vrste burgera. Proširen je i vegetarijanski meni, a u ponudi su i nove salate.

„Ostali smo verni onom što radimo, a to je insistiranje na kvalitetu. To podrazumeva pre svega odabir kvalitetnih namirnica. Naši burgeri su 100 posto juneći. Meso je iz domaćeg uzgoja. Već dugo sarađujemo samo sa jednom mesarom i jednom pekarom i to se pokazalo kao dobro za održavane standarda”, kaže vlasnik Toni Marinković.

I dalje je najtraženiji specijalitet kuće – „Toster burger” sa slaninom i sirom, a veoma su popularni i „Bacon burger”i „Extra cheese burger”.

TosterBar insistira na tome da je njihov burger više od fast food-a, a u prilog tome ide i prostor na spratu koji je restoranskog tipa.

„U našoj zemlji je nažalost nedovoljno razvijena kategorija street food-a koji podrazumeva da možeš da pojedeš kvalitetan obrok, posediš i uživaš sa društvom. Mi smo društvo koje mnogo jede meso, ali je trebalo pojasniti ljudima šta je burger i zašto košta više od neke fast food pljeskavice iz trafike. Konkurencije je nažalost malo. Nažalost, jer smatram da ona daje dodatni boost. Ipak, mi radimo puno na sebi i pratimo trendove u svetu, a verne stalne mušterije pokazatelj su da radimo kako treba”, zaključuje Toni.

TosterBar nastavlja sa svojim vikend specijalima kada se nudi burger u nekoj novoj kombinaciji. Do sada je bilo preko 250 verzija! Jedna od njih „Fancy burger” sa brie sirom i namazom od tartufa ušao je u standardni meni u novom lokalu.

Uz burgere sjajno idu i craft piva, a njih u TosterBaru ima čak 50 vrsta! Odnedavno je u ponudi i zanatski džin. Tu su i deserti poput čokoladnog musa ili tarta.

Da uživanje u hrani i piću bude kompletno, pobrinuo se A1 Design Hub” koji stoji iza vizuelnog identitea, a umetnik Uroš Štrboja poznatiji kao Rosh Zero21 uradio je grafike i mural u bašti.

Toster burgere možete konzumirati i u svom domu, a dostava je sada efikasnija budući da je stari lokal u Zmaj Jovinoj 24 zadužen za taj vid prodaje i kao take away. Hranu možete poručiti na telefon 065 8 606 404 svakog dana od 11 do 23h, ili online preko Facebook stranice i sajta tosterbar.rs, a mesto u novom lokalu u Njegoševoj 10 možete rezervisati na 065 9 606 005.

Njegoševa 10
065/9606-005

Najčitanije

Ako volite ovu pesmu – čestitamo vam, naučnici kažu da ste psihopata

Jedan od najpoznatijih repera, ali i muzičara danas je svakako Eminem, sa više miliona prodati ploča singlova i strimova pesama…

Nesvakidašnja scena na Slovenskoj plaži u Budvi: “Ne prilazite”

Kraj slovenske plaže u Budvi pliva mladunče delfina. Sasvim samo, i izgubljeno pliva veoma blizu obale. Turisti i znatiželjnici prilaze…

Namestili ste klimu da greje, a ona uporno hladi, evo u čemu je problem

Jesen je zvanično počela, a poslednjih malo više od nedelju dana bili smo svedoci naglog pada temperature, zbog čega su…

Ovo su znaci da pijete previše alkohola

Čaša uz ručak, čaša posle večere, povremeno opuštanje sa prijateljima. Nije problem ako povremeno uživate u alkoholu, ali kada zaista…

Ovako bi danas izgledale poznate ličnosti da nisu prerano izgubile život

Mnogo je poznatih ličnosti koje su neočekivano preminule, mnogo pre nego što su dostigle duboku starost. Ne možemo a da…

Zašto je Sandra Ou bila na sahrani kraljice Elizabete?

Među poznatim licima iz celog sveta na sahrani kraljice Elizabete II bila je i glumica Sandra Ou. Najpoznatija po ulogama…

Najnovije - Gastro

Ovde možete da pronađete vina koja ne možete da kupite nigde: Na samo minut od vas pronašli smo pravi vinski raj

„Vino je dokaz da nas Bog voli i da želi da nas vidi sretne“, rekao je jednom Bendžamin Frenklin, a…

Da li biste probali ovaj ljubičasti paradajz? Kažu da je zdraviji od običnog

On ima ukus paradajza, njegov miris i manje više izgleda isto, ali postoji jedna razlika – ljubičast je. Američko ministarstvo…

Pica od starog hleba

Koliko vas ume da umesi dobro testo za picu? Ako niste baš neki kulinarski mag, imamo jednostavno rešenje, da jedete…

Viljuškom po svetu – Italija: Recepti za karpačo, nadeveni paradajz i teleće kotlete sa gorgonzolom

Pred vama je još jedan izbor recepata inspirisanih sunčanom Italijom, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Odvojte sastojke, zasucite rukave i…

Ovaj napitak od belog luka i đumbira smanjuje krvni pritisak!

Od visokog krvnog pritiska pati u proseku 1 od 3 osobe, a nezdrave navike u ishrani su vodeći uzročnici. On povećava…

Slana torta sa tost hlebom

Ako ne znate šta ćete sa starim hlebom, imamo super recept. POTREBNO JE: 2 pakovanja tost hleba, 400 g majoneza, 400 g kisele…