Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
TosterBar: Novi lokal, stari kvalitet

Američki burger ili domaća pljeskavica? Ovu dilemu rešio je novosadski Toster objedinivši ih u jedan proizvod. Njihovi burgeri/pljeskavice važe za najbolje u gradu i to je stara vest. A novost je – druga adresa!

TosterBar odnedavno je u Njegoševoj ulici. Ova znatno komfornija kvadratura omogućila je ne samo veći broj gostiju već i funkcionalniju kuhinju iz koje sada izlaze i neke nove vrste burgera. Proširen je i vegetarijanski meni, a u ponudi su i nove salate.

„Ostali smo verni onom što radimo, a to je insistiranje na kvalitetu. To podrazumeva pre svega odabir kvalitetnih namirnica. Naši burgeri su 100 posto juneći. Meso je iz domaćeg uzgoja. Već dugo sarađujemo samo sa jednom mesarom i jednom pekarom i to se pokazalo kao dobro za održavane standarda”, kaže vlasnik Toni Marinković.

I dalje je najtraženiji specijalitet kuće – „Toster burger” sa slaninom i sirom, a veoma su popularni i „Bacon burger”i „Extra cheese burger”.

TosterBar insistira na tome da je njihov burger više od fast food-a, a u prilog tome ide i prostor na spratu koji je restoranskog tipa.

„U našoj zemlji je nažalost nedovoljno razvijena kategorija street food-a koji podrazumeva da možeš da pojedeš kvalitetan obrok, posediš i uživaš sa društvom. Mi smo društvo koje mnogo jede meso, ali je trebalo pojasniti ljudima šta je burger i zašto košta više od neke fast food pljeskavice iz trafike. Konkurencije je nažalost malo. Nažalost, jer smatram da ona daje dodatni boost. Ipak, mi radimo puno na sebi i pratimo trendove u svetu, a verne stalne mušterije pokazatelj su da radimo kako treba”, zaključuje Toni.

TosterBar nastavlja sa svojim vikend specijalima kada se nudi burger u nekoj novoj kombinaciji. Do sada je bilo preko 250 verzija! Jedna od njih „Fancy burger” sa brie sirom i namazom od tartufa ušao je u standardni meni u novom lokalu.

Uz burgere sjajno idu i craft piva, a njih u TosterBaru ima čak 50 vrsta! Odnedavno je u ponudi i zanatski džin. Tu su i deserti poput čokoladnog musa ili tarta.

Da uživanje u hrani i piću bude kompletno, pobrinuo se A1 Design Hub” koji stoji iza vizuelnog identitea, a umetnik Uroš Štrboja poznatiji kao Rosh Zero21 uradio je grafike i mural u bašti.

Toster burgere možete konzumirati i u svom domu, a dostava je sada efikasnija budući da je stari lokal u Zmaj Jovinoj 24 zadužen za taj vid prodaje i kao take away. Hranu možete poručiti na telefon 065 8 606 404 svakog dana od 11 do 23h, ili online preko Facebook stranice i sajta tosterbar.rs, a mesto u novom lokalu u Njegoševoj 10 možete rezervisati na 065 9 606 005.

Njegoševa 10
065/9606-005