Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Gerila Kičn: Azijska brza hrana

Zašto je azijska hrana jedna od najpopularnijih hrana za dostavu? Ukus je svakako na prvom mesu, a ostali razlozi su brza priprema i bogatstvo sastojaka. Prženjem u tiganju vok jelo je brzo spremno s malo masnoće, a gubitak vitamina je sveden na minimum.

U Beogradu se u pripremi azijske hrane ističe Gerila Kičn – ne tako poznat širokom auditorijumu, ali od samog početka dosledan svom specifičnom stilu, korišćenju svežih sastojaka i specijalnih dodataka koji zaista prave razliku. U Gerila Kičn jelovniku je prisutan balans između dobro poznatih ukusa i konstantnog traganja za nečim novim.

Na Gerila Kičn jelovniku se od klasika izdvaja Sečuan sa mesom (piletina, teletina, svinjetina), pirinčem, povrćem i specijalnim Gerila sečuan sosom. Ono što čini specifičnim sečuan biber je prisustvo određene supstance koja izaziva peckanje u ustima slično onom kada se piju gazirana pića.

Kod inovativnih jela Gerila Kičn pod nazivom Novi talas među popularnim opcijama je indonezijski kari sa kokosovim mlekom, limetom, kikirikijem, povrćem i mesom (piletina, svinjetina) koji savršeno spaja slatkaste i ljute ukuse.

Ljutina svih jela može da se prilagodi ukusu. U ponudi su kombinacije sa pirinčem i pirinčanim nudlama, škampima, kao i vege ili veganske opcije. Jela mogu da se pokupe na lokaciji Gerila Kičn, a dostava pokriva reon Vračara i Starog grada. Dostava može da se dogovori i dan unapred za ostale lokacije.

od 14h do 22h
od 11h do 22h
060 /437 45 25