Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Sjajni noviteti Coffee Dream-a

Kreativan i vrlo agilan, maštovit i razigran tim Coffee Dream kafeterija za poslednji period tekuće godine pripremio je i realizovao niz sjajnih noviteta i to na nekoliko nivoa.

Najpre tu su dva sasvim nova lokala na mestima koja promovišu neke nove delove grada kao zanimljiva odredišta, kako za život, tako i za shopping i uživanje. U okviru Retail parka Big fashion, neposredno do Dechatlon prodavnice otvorena je jedna, a u okviru Central Gardena još jedna Coffee Dream kafeterija, obe naravno sa prepoznatljivim ambijentom koji donosi neke nove detalje i toplom atmosferom, podjednako prijatni za svako doba dana i večeri, svaki trenutak i sva godišnja doba. Ponuda kafa, ceđenih sokova i neobičnih limunada, kolača i čajeva jednako je respektabilna i široka, a uvek ljubazna usluga i prijatno okruženje ono su što ove kafeterije izdvaja od drugih.

Sada ih izdvajaju i originalne staklene šoljice u dve veličine za espresso i kapućino u kojima možete popiti vašu omiljenu kafu u nekom od lokala, ali ih i kupiti. Za potpuni Coffee Dream ugođaj kod kuće ili u kancelariji, osim ovih šoljica tu su i kompletno redizajnirane kapsule u prepoznatljivim bojama brenda, sa dva ukusa, premium i classic, kompatibilne sa Coffee Dream Nespresso aparatima.

Jednostavno i jedinstveno, Coffee Dream magija se nastavlja, na novim lokacijama, naravno i na svim postojećim, a možete je osetiti i kod kuće. Ostaje samo da se prepustite snovima od kafe…

Starine Novaka 23, Central Garden
Višnjička 84, Retail park Big Fashion