• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Džem od jagoda bez šećera gotov za pola sata
Foto: Shutterstock

Džem od jagoda bez šećera gotov za pola sata

CityMagazine
02.06.2023. 1 min Recepti

Sezona je jagoda, a osim u svežem izdanju, ovo omiljeno voće mnogih neodoljivo je i kao džem.

Donosimo vam recept za domaći džem od jagoda bez šećera koji se pravi toliko lako da ga mogu napraviti i početnici u kuhinji, a za koji vam je potrebno manje od pola sata.

Potrebno:

1 kg jagoda,

2 supene kašike meda,

malo limunovog soka ili narendane korice,

U ovaj džem možete dodati i čia semenke.

Priprema:

Jagode isecite na sitne komade, dodajte lumunov sok ili koricu i kuvajte oko dvadeset minuta. Pri samom kraju, kada je smesa već ujednačena i gusta, dodajete med.

Držite ga u frižideru, tako može potrajati do mesec dana.

Bonus savet: Potražite domaće jagode za ovu preukusnu đakoniju.

Oznake:

džem od jagoda

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Palačinke meke kao oblak i dan nakon što ste ih spremili: Samo jedan trik u pripremi testa je ključan
Prethodni

Palačinke meke kao oblak i dan nakon što ste ih spremili: Samo jedan trik u pripremi testa je ključan

Čokoladno osveženje za koje vam ne treba šporet: Evo kako da pripremite Nutela čizkejk
Sledeći

Čokoladno osveženje za koje vam ne treba šporet: Evo kako da pripremite Nutela čizkejk

Sledeći
Čokoladno osveženje za koje vam ne treba šporet: Evo kako da pripremite Nutela čizkejk
03.06.2023.

Čokoladno osveženje za koje vam ne treba šporet: Evo kako da pripremite Nutela čizkejk

Prethodni
02.06.2023.

Palačinke meke kao oblak i dan nakon što ste ih spremili: Samo jedan trik u pripremi testa je ključan

Palačinke meke kao oblak i dan nakon što ste ih spremili: Samo jedan trik u pripremi testa je ključan

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    Vlada Divljan
    Vlada Divljan je napisao kultni narodnjak iz 80-ih godina koji sigurno znate: “Uzeo sam flašu rakije, pijuckao i polako ulazio u patetično stanje”
    CityMagazine
    Bob Geldof: Hrabro irsko srce, lice starozavetnog proroka, energija mladića
    Bob Geldof: Hrabro irsko srce, lice starozavetnog proroka, energija mladića
    CityMagazine
    EXIT otvoren uz "Freed from Desire" i snažnu poruku Gale: "Pumpaj bre!"
    EXIT otvoren uz “Freed from Desire” i snažnu poruku Gale: “Pumpaj bre!”
    CityMagazine
    Supermen
    Gledao sam novog Supermena, i postoji jedan detalj koji se Srbima možda neće dopasti
    Miloš Dašić
    Mladi napravili listu za MMF: Zapamtite ova imena, njihovo vreme tek dolazi
    Mladi napravili listu za MMF: Zapamtite ova imena, njihovo vreme tek dolazi
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖