• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Japanski pamuk kolač od 3 sastojka: Najmekši dezert na svetu koji je zaludeo internet

Japanski pamuk kolač od 3 sastojka: Najmekši dezert na svetu koji je zaludeo internet

Ivana Milošević
10.08.2022. 1 min Recepti

Mekano, vazdušasto i savršeno slasno. Japanski pamuk kolač je jedan od najpopularnijih poslastica na internetu, a pravi se od samo tri sastojka.

Po društvenim mrežama već neko vreme kruži odličan recept za japanski kolač od sira koji zahteva samo 3 sastojka, a mogu ga uspešno pripremiti i potpuni kulinarski amateri.

Jutjuberka Ochikeron je izazvala svetsku internet opsesiju Jutjub receptom za preukusni japanski čizkejk. Ako već niste, krajnje je vreme da ga isprobate.

Potrebno je:
3 jaja
120 g bele čokolade
120 krem sira (sirni namaz)

Priprema:

Stavite čokoladu da se topi na pari. Odvojite žumanca i belanca i umutite belanca u čvrsti sneg.

Kada se čokolada otopi, umešajte krem sir i žumanca, pa polako dodajte umućena belanca.

Smesu sipajte u kalup i pecite na 170 stepeni 15 minuta.

Posle 15 minuta smanjite temperaturu na 160 stepeni i pecite kolač još 15 minuta.

Nakon 30 minuta pečenja, ugasite rernu i ostavite da se kolač peče na postojećoj temperaturi još 15 minuta.

Kolač ohladite i pospite šećerom u prahu.

Prijatno!

Izvor: Aktivni.si

Naslovna fotografija: Shutterstock

Oznake:

čizkejk

Podeli

Zaprati Autor

Ivana Milošević

Ostali članci

Matematičar otkrio najbrži način za pravljenje burgera
Prethodni

Matematičar otkrio najbrži način za pravljenje burgera

Slatka zimnica: Sirup od kupina i slatko od smokava koje ćete obožavati
Sledeći

Slatka zimnica: Sirup od kupina i slatko od smokava koje ćete obožavati

Sledeći
Slatka zimnica: Sirup od kupina i slatko od smokava koje ćete obožavati
11.08.2022.

Slatka zimnica: Sirup od kupina i slatko od smokava koje ćete obožavati

Prethodni
10.08.2022.

Matematičar otkrio najbrži način za pravljenje burgera

Matematičar otkrio najbrži način za pravljenje burgera

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    žikina dinastija
    Pre Nikole Koje i Borisa Milivojevića, on je bio Miša iz serijala Žikina dinastija: Pogledajte kako danas izgleda
    CityMagazine
    eva braun
    Kako je nastajala pop muzika u inat užasnom vremenu: 30 godina kultnog albuma grupe Eva Braun
    CityMagazine
    Kalum Tarner
    Da li je Kalum Tarner naš sledeći Džejms Bond? Evo šta znamo
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Gledao sam novi nastavak filma “Žikina dinastija” i rešio da rangiram svih 11 naslova iz ovog serijala
    CityMagazine
    hbo max decembar
    Decembar na HBO Max-u: Od prazničnih specijala do horora
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖