• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Ovo je najbolja metoda za podgrevanje pice: Vrh će ostati mekan, a testo hrskavo
Foto: suedhang / ImageSource / Profimedia

Ovo je najbolja metoda za podgrevanje pice: Vrh će ostati mekan, a testo hrskavo

CityMagazine
25.04.2024. 1 min Recepti

Dok pica može imati božanski ukus kada je sveža, ako se sledećeg dana ponovo zagreje u mikrotalasnoj, često nema baš najbolji ukus. Međutim, kuvar Dom Melier tvrdi da ponovno zagrevanje kriški u tiganju zapravo čini veliku razliku, naglašavajući da je to „jedini način“ da dobijete picu kakvu želite.

“Uzmite parče i svoju veliki tiganj sa poklopcem i zagrejte picu.

“Mikrotalasna je loša jer će picu biti teško žvakati, rerna je loša jer će sve biti previše hrskavo”, rekao je kuvar.

Kad se tiganj zagreje, Dom kaže da treba da stavite jednu krišku, bez ulja ili putera. Trebalo bi da stoji na tiganju oko 30 sekundi do jednog minuta, pre nego što sipate malo vode u tiganj. Dom nije potvrdio koliko je vode bilo potrebno, ali je koristio malu posudu veličine petrijeve posude.

@dommelier The right way to reheat pizza on the stove #pizza ♬ original sound – Dom

“Ovo je zapravo najbolji način da podgrejete picu. Ili možete da je jedete hladnu jer je i to dobro – volim hladnu picu!”, dodao je kuvar.

Ovaj trik je mnoge oduševio, što možemo videti i po komentarima:

„Probao sam i najbliže je svežoj pici“. Druga osoba je dodala: „Upravo to radim, pica je neverovatna“, prenosi Mirror.

Oznake:

picapodgrevanje

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Farbanje jaja
Prethodni

Farbanje jaja u lukovini: Recept sa svim prirodnim sastojcima

Čizkejk
Sledeći

Čizkejk, recept sa jogodama

Sledeći
Čizkejk
26.04.2024.

Čizkejk, recept sa jogodama

Prethodni
25.04.2024.

Farbanje jaja u lukovini: Recept sa svim prirodnim sastojcima

Farbanje jaja

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    domaći film
    Ovo su naši omiljeni regionalni filmovi za 2025: Bolesni roditelji, bizarna istorija i roze ovce
    CityMagazine
    kosmogenit
    Novi singl Kosmogenita: Mistična pop mantra odsvirana na ručno pravljenim instrumentima
    CityMagazine
    8 putnik
    „Kad umrem pevaću, to znam iz iskustva – sveti Petar ima bend, i treba uputstva“: Kada budete videli ko je ovo otpevao vrištaćete glasno, glasnije
    CityMagazine
    bend gutalax
    Posle svirke ovog benda drugačije ćete posmatrati svet: Bili smo na sumanutom koncertu i još uvek skidamo toalet-papir sa sebe
    CityMagazine
    brain rot
    Ovo su “najbolje” domaće brain rot pesme za 2025: Evo šta nam je sve iskakalo sa TikToka ali i iz frižidera
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖