Ovo je tajni sastojak koji Gordon Remzi dodaje u burgere
Gordon Remzi ima tajni sastojak koji bi mogao učiniti vaš hamburger još boljim. U osnovi, to je ono što pravi razliku između hamburgera koji jedete u restoranu i onog koji kupite na kiosku brze hrane.
Njegov jednostavan trik burgere spolja čini karamelizovanim, slanim i hrskavim, a iznutra sočnim i mekanim. Ono što je najbolja stvar u vezi sa ovim tajnim sastojkom jeste što ga verovatno već imate na raspolaganju.
Za najbolje hamburgere, Gordon Remzi voli da spoljni deo svojih burgera premaže rastopljenim maslacem. Maslac pomaže spoljašnjosti hamburgera da se karamelizuje, ali da biste sprečili da zagori, ne smete ga stavljati dok ne bude dva minuta pre nego što budu skroz gotovi.
Remzi koristi ovaj način pravljenja hamburgera u svom restoranu. Na meniju ima i hamburger sa maslacem od tartufa, a on kaže da upotreba različitih vrsta složenih putera može dodatno da pojača ukus vaših jela. Probajte!
Izvor: Mashed
Fotografije: Pinterest