Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ovo je tajni sastojak koji Gordon Remzi dodaje u burgere

AUTOR: CityMagazine 10 Oct, 2019
Ovo je tajni sastojak koji Gordon Remzi dodaje u burgere

Gordon Remzi ima tajni sastojak koji bi mogao učiniti vaš hamburger još boljim. U osnovi, to je ono što pravi razliku između hamburgera koji jedete u restoranu i onog koji kupite na kiosku brze hrane.

Njegov jednostavan trik burgere spolja čini karamelizovanim, slanim i hrskavim, a iznutra sočnim i mekanim. Ono što je najbolja stvar u vezi sa ovim tajnim sastojkom jeste što ga verovatno već imate na raspolaganju.

Maslac će vaš burger pretvoriti u pravi gurmanski specijalitet

Za najbolje hamburgere, Gordon Remzi voli da spoljni deo svojih burgera premaže rastopljenim maslacem. Maslac pomaže spoljašnjosti hamburgera da se karamelizuje, ali da biste sprečili da zagori, ne smete ga stavljati dok ne bude dva minuta pre nego što budu skroz gotovi.

Remzi koristi ovaj način pravljenja hamburgera u svom restoranu. Na meniju ima i hamburger sa maslacem od tartufa, a on kaže da upotreba različitih vrsta složenih putera može dodatno da pojača ukus vaših jela. Probajte!

Izvor: Mashed

Fotografije: Pinterest

Najčitanije

Ovo je najgore piće za jetru

Jetra filtrira štetne materije iz tela i zato je nužno brinuti o njenom zdravlju. Kad se govori o oštećenju jetre,…

7 odevnih predmeta u koje vredi uložiti novac dok su na popustu

Crna nedelja prilika je da se po povoljnijim cenama pripremimo za predstojeće praznike, i tako obradujemo sebe i najbliže. Mnogi…

Kraljica Leticija jednim detaljem pobrala sve simpatije

Zvanična poseta španske kraljevske porodice Švedskoj još jedna je prilika da uživamo u modnim izdanjima dame iz naslova. Iako je…

Jedan od najpopularnijih glumaca današnjice želi da bude sledeći Džejms Bond

I pre nego što smo peti i poslednji put gledali Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda u filmu Nije vreme…

Ovo je 7 kozmetičkih proizvoda koje bi svaka žena posle 40. godine trebalo da koristi

Različiti periodi života zahtevaju različite kozmetičke proizvode. Bilo da je u pitanju omiljeni ruž za usne koji će vašem licu…

3 loše navike koje imaju inteligentne osobe

Oko sebe ostavljate nered i puno psujete? Verovatno ste ceo život bili osuđivani zbog ovih loših navika, ali studije su…

Najnovije - Gastro

Turska jela koja su se odomaćila u Srbiji

Verovatno ste nekada čuli da je sarma poreklom iz Turske, ali da li ste znali da ovo važi i za…

Da li testeninu nakon kuvanja jednostavno iscedite u sudoperi? Pogledajte zašto to nikada ne bi trebalo da radite!

Špagete sa sosom od mesa, pasta karbonara, fetučini sa rikotom i spanaćem, testenine sa jajima i slaninom, tunjevina ili testenina…

Retro kuhinja: „Jansenova napast“

Zvuči čudno i neobično, ali je veoma jednostavno, i – više je nego ukusno, posebno za hladne dane! Jelo potiče…

Vijetnamske prolećne rolnice: Predjelo koje će uneti osveženje na slavsku trpezu

Ukoliko želite da zaobiđete tradicionalna slavska jela, koja su „već viđena‟, a uz to i komplikovana za spremanje, predlažemo predjelo…

Tematski gastro događaji na donjem Dorćolu

U Beogradu na donjem Dorćolu otvoren je Belgrade Kitchen Party – novi koncept prostora industrijskog dizajna osmišljen da i u…

Slavski pokloni – tradicija na nov način

Ukrasna kesa za vino, vino, kafa i bombonjera na rafu blizu kase najavljuju sezonu slava. Pokloni su vid zahvalnosti za…