• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Spremite picu po ugledu na Kortni Koks
epa02208539 US actress Courteney Cox-Arquette watches the Los Angeles Lakers defeat of the Boston Celtics 83-79 to win their 16th NBA Championship at the Staples Center in Los Angeles California, USA, 17 June 2010. EPA/LARRY W. SMITH

Spremite picu po ugledu na Kortni Koks

CityMagazine
27.03.2022. 1 min Recepti

Kortni Koks nas je već velikodušno naučila kako da napravimo italijanske keksiće bez glutena, pečenu piletinu s pet sastojaka i lagani umak od artičoka. Sada nam junakinja Prijatelja pokazuje kako priprema picu kod kuće. Nedavno je na Instagramu podelila video svog najnovijeg kulinarskog poduhvata, i otvorila nam je apetit.

Ispod objave stoji sledeće: „Picu je lakše izgovoriti nego napravitiˮ, ali njen poslednji u nizu slaniš izgleda prilično ukusno. Koks nije otkucala recept na Instagramu, ali srećom, domaća pica zapravo ne zahteva precizne sastojke, pa čak ni ugrađenu pećnicu za picu na drva. Evo kako rekreirati vlastitu verziju kod kuće, koja za osnovu ima njen video.

Sastojci:

Brašno, za posipanje
Testo za picu (domaće ili kupljeno)
Kečap (ili drugi sos)
Narendana mocarela
Razni dodaci (izgrilovani luk, pečurke, kulen)

View this post on Instagram

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Priprema:

1. Zagrejte pećnicu na maksimalnoj temperaturi, s obrnutim plehom unutra. Na obilno pobrašnjenoj površini razvijte ili razvucite testo za picu u tanku okruglu koru.

2. Služeći se kašičicom, premažite testo umakom, skoro do ruba.

3. Pospite picu sirom i dodacima po želji. Pomoću rukavice za pečenje pažljivo izvadite vruću tepsiju iz rerne i premestite picu na i dalje preokrenutu tepsiju.

4. Pecite dok kora ne porumeni, a sir ne naraste.

Izvor: PureWow

Naslovna fotografija: EPA/LARRY W. SMITH

Oznake:

kod kućeKortni Kokspicapoznate ličnosti

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Pripremite engleski doručak
Prethodni

Pripremite engleski doručak

Da li biste isprobali spoj kafe i soka od pomorandže?
Sledeći

Da li biste isprobali spoj kafe i soka od pomorandže?

Sledeći
Da li biste isprobali spoj kafe i soka od pomorandže?
28.03.2022.

Da li biste isprobali spoj kafe i soka od pomorandže?

Prethodni
26.03.2022.

Pripremite engleski doručak

Pripremite engleski doručak

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    Jakov Jozinović
    Ovo je glavno pitanje koje su postavljali ljudi iz Beograda ovih dana, i kakve veze sa tim ima Jakov Jozinović
    CityMagazine
    predator divljina
    Specijalna projekcija filma „Predator: Divljina“ 5. novembra
    CityMagazine
    Crna svadba
    Pogledali smo drugu sezonu serije “Crna svadba” i dobili smo sve, sem onoga što smo želeli
    CityMagazine
    superpaun
    Indie rock bend Superpaun objavio album prvenac „Ti si heroj“: Pravedni borac protiv nepravedne svakodnevice
    CityMagazine
    hbo max novembar
    Novembar na HBO MAX: Erotika, komedije i kuvanje
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖