• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Viralni recept za sladoled od samo dva sastojka koji obožava ceo TikTok
Foto: Shutterstock

Viralni recept za sladoled od samo dva sastojka koji obožava ceo TikTok

Ivona Dubičanin
08.06.2025. 2 min Recepti

TikTok blogerka Marija Mazalin podelila je na svom profilu jednostavan recept za sladoled za koji su vam potrebna samo dva sastojka.

Uz visoke temperature, sladoled je mnogima omiljena poslastica u vrelim letnjim danima, a uz ovaj recept koji je brzo postao viralan, moći ćete da ga pripremite za tren.

Ono što vam treba je skoro prazna tegla Nutele i slatka pavlaka. Istovremeno ćete koristiti i ostatak kreme i pripremiti osveženje.

@marijamazalin Nutella sladoled – 2 sastojka👌| 2 ingredients Nutella ice cream 😍 SASTOJCI • prazna teglica Nutelle s ostatkom na teglici (+ po mogucnosti 1 zadnja žlica) • 400ml slatko vrhnje za šlag – Nutella je od 400g RECEPT 1. Zagrij malo slatkog vrhnja (100ml max) 2. Ubaci u Nutellu i promuckaj samo da otopi i skine Nutellu s rubova 2. Dodaj ostatak slatkog vrhnja da napunis teglicu (znaci tekuce, nista se ne miksa) 3. Zamrzni skroz, bar 5h ili preko noći 4. Prije jedenja ostavi na sobnoj temp. 30-60min da se malo odledi i spremno je za jesti 👌 ❣️ENGLISH INGREDIENTS • empty jar of Nutella with leftovers the edges (+ if possible 1 last tablespoon) • 400ml sweet cream – Nutella is 400g RECIPE 1. Heat a little sweet cream (100ml max) 2. Put it in the Nutella jar and stir well to melt and remove the Nutella from the edges 2. Add the rest of the sweet cream to fill the jar 3. Freeze completely, at least 5 hours 4. Leave at room temperature before eating – 30-60 minutes, to defrost a little and it’s ready to eat 👌 #nutella #sladoled #icecream #recept #recipe #marijamazalin ♬ original sound – Marija Mazalin

Sastojci:

Skoro prazna tegla Nutele (po mogućnosti ostatkom za poslednju kašiku)

400 mililitara slatke pavlake.

Priprema:

Zagrejte malo slatke pavlake, najviše 100 mililitara. Sipajte u Nutelu i protresite dok se ne otopi i skine sa ivica tegle. Dodajte ostatak slatke pavlake, ovog puta hlade da napunite teglu, pa zamrznite.

Pre jela preporučuje se da se ostavi na sobnoj temperaturi 30 do 60 minuta da se malo odmrzne.

Prijatno!

Oznake:

nutelasladoledslatka pavlaka

Podeli

Zaprati Autor

Ivona Dubičanin

Ostali članci

Kupus salata, recept za hrskav prilog, plus još tri predloga kako da je dodatno obogaatite
Prethodni

Kupus salata, recept za hrskav prilog, plus još tri predloga kako da je dodatno obogaatite

Svi na mrežama kod kuće prave viralnu "oblak kafu", a mi imamo recept
Sledeći

Svi na mrežama kod kuće prave viralnu “oblak kafu”, a mi imamo recept

Sledeći
Svi na mrežama kod kuće prave viralnu "oblak kafu", a mi imamo recept
12.06.2025.

Svi na mrežama kod kuće prave viralnu “oblak kafu”, a mi imamo recept

Prethodni
07.06.2025.

Kupus salata, recept za hrskav prilog, plus još tri predloga kako da je dodatno obogaatite

Kupus salata, recept za hrskav prilog, plus još tri predloga kako da je dodatno obogaatite

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    dušan kovačević
    Dušan Kovačević u Evropskom parlamentu: Evropa mora zaštititi civilno društvo i kulturni sektor u Srbiji
    CityMagazine
    ksenija pajčin
    Šta zajedničko imaju Ksenija Pajčin i grupa Oasis (VIDEO)
    CityMagazine
    Jakov Jozinović
    Ovo je glavno pitanje koje su postavljali ljudi iz Beograda ovih dana, i kakve veze sa tim ima Jakov Jozinović
    CityMagazine
    predator divljina
    Specijalna projekcija filma „Predator: Divljina“ 5. novembra
    CityMagazine
    Crna svadba
    Pogledali smo drugu sezonu serije “Crna svadba” i dobili smo sve, sem onoga što smo želeli
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖