• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Type and hit Enter to search

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle

Flamingo: Tradicionalna kineska kuhinja u centru grada

CityMagazine
04.12.2019. One Min Read Restorani

Restoran Quan Ju De na Senjaku već 13 godina čuva i neguje tradicionalnu kinesku kuhinju i po mišljenju mnogobrojnih sladokusaca jedini opravdava epitet pravog kineskog restorana, u oktobru je dobio dostojnu konkurenciju i to u srcu Beograda na Obilićevom vencu.

Restoran Flamingo može se pohvaliti tradicionalnom i autentičnom kineskom kuhinjom baš kao i njegov malo stariji predhodnik. Inače u istom vlasništvu i vođen istom idejom, iskusnim i renomiranim kuvarima kao i Quan Ju De, Flamingo otvara svoja vrata turistima i stanovnicima Beograda koji od sad mogu uživati u čarima tradicionalne kineske kuhinje u centru grada.

Meni restorana Flamingo je prilagođen ambijentu, lokaciji i manjoj kuhinji, ali se na njemu mogu naći omiljena jela na koja ste navikli u restoranu na Senjaku. Iako je meni sužen, kvalitet je vrhunski i nepromenjen u odnosu na ono što ste navikli.

Povezani članci

Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu

Stručnjaci su napravili listu najgorih jela iz Srbije, i naravno da mislimo da nemaju pojma

Naša preporuka je svakako ljuto-kisela supa i svinjetina sa prazilukom u soja sosu, ali ovde nećete pogrešiti i ukoliko eksperimentišete jer za razliku od većine kineskih restorana, ovde svako jelo ima svoj identitet i izdiferenciran ukus, a da biste potrefili svoj uvek možete da se konsultujete sa stručnim osobljem. Flamingo je novi-stari i pravi kineski restoran. Dobro došli.

Restoran Flamingo je Pet Friendly

Tags:

kineska hranakineska kuhinjakineski restoranirestorani

Povezani članci

Restoran u kome vas vređaju: Ljudi plaćaju za lošu uslugu i dolaze ponovo

Azijska kuhinja: Chi Le Ma

Share Article

Follow Me Written By

CityMagazine

Ostali članci

Previous

Dr. Oetker proširio svoj asortiman

Next

Šta radimo svakodnevno, a nikako ne bi trebalo?

Next
05.12.2019.

Šta radimo svakodnevno, a nikako ne bi trebalo?

Previews
03.12.2019.

Dr. Oetker proširio svoj asortiman

Najnovije

Jedan od najvećih muzičara sa ovih prostora je svirao 80-ih sa Halidom Bešlićem: „Nije znao ni ko je Zdravko Čolić, a ne ko sam ja“
CityMagazine
Stellarcompanion i Ali Güney nastupaju kao domaća podrška bendu HVOB
CityMagazine
Novi roman Filipa Grujića u izdanju Booke
CityMagazine
„Dnevnik Pauline P.“ otvara 19. Kids Fest
CityMagazine
Ovo su najbolje srpske serije u 21. veku: Prvo mesto je sve iznenadilo, a sigurno znate makar jednu repliku
Miloš Dašić

PopKultura

  • Pozorište
  • Muzika
  • Knjige/Stripovi
  • Intervjui
  • Fotografija
  • Film/TV
  • Art

Moda i lepota

  • Trend
  • Moda
  • Lepota
  • Dom i dizajn

Scena

  • Zabava
  • Poznati
  • Flešbek
  • Društvene Mreže
  • Aktuelno

Gastro

  • Restorani
  • Recepti
  • Kafići
  • Gourmet
  • Lifestyle
  • Zdravlje
  • Sex
  • Putovanja
  • Automobili

Vodič

  • Tribine
  • Stand-up
  • Sport
  • Sajmovi
  • Predstave
  • Pozorište
  • Konferencije
  • Koncerti
  • Književne večeri
  • Izložbe
  • Humanitarni događaj
  • Festivali
  • Clubbing
  • Bioskop
  • Kontakti
  • Uslovi korišćenja
  • Pravila privatnosti
  • Kolačići

Pratite City

Youtube Facebook Twitter Instagram

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

✖