Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Pizza Bar ima novi zimski meni

Uprkos svim okolnostima, Pizza Bar ostaje dosledan u predstavljanju bar dva sezonska menija tokom godine. Tako je odnedavno prisutan „zimski meni“ koji donosi niz uzbudljivih noviteta, počev od doručka do deserta.

Dakle, do podneva ne propustite da se otisnete do Bliskog istoka kroz selekciju Orijental meze (kofta, falafel, humus, kadaif…), a na drugoj strani tu su Normandijski ili Alpski doručak i atraktivni Čikago uštipci. Za zagrevanje tu je kalabrijski minestron (leblebije, tikvica, celer, pršuta, ravioli), a u delu salata sjajna Crunchy Buratta, lucidni miks sastojaka raznih tekstura i boja.

Za novi meni jedna od inspiracija bila je pikantna kalabrijska kobasica, pa je tako srećemo u pasti sa rikotom i brokolijem i sjajnoj Nduja pizza kombinaciji. U pizza odeljku sasvim nova je i vrlo zanimljiva Bolonja sa mortadelom i kremom od pistaća, dok su u mesnom delu obavezni originalni lamb chops posluženi uz gratinirani krompir i spanać.

Poigravanje zaokružuje fini uticaj srednjeevropske kulinarske tradicije kroz sjajan Bečki kolač sa makom i glazurom od šljiva, a tu je i potpuno nova selekcija cheesecake kolača, koji otvara sasvim neobičan baklava cheesecake, a nastavlja klasična forma ovog kolača sa izborom topinga (borovnica, mango/jabuka, šumske jagode).

Celokupna nova ponuda dostupna ja na obe lokacije, a naravno i u opciji dostave.

Mutapova 5-7 Bulevar Mihajla Pupina 165v
011/404 15 55; 011/222 54 67