• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Pizza Bar ima novi zimski meni

Pizza Bar ima novi zimski meni

Peđa Kresojević
24.12.2020. 2 min Restorani

Uprkos svim okolnostima, Pizza Bar ostaje dosledan u predstavljanju bar dva sezonska menija tokom godine. Tako je odnedavno prisutan „zimski meni“ koji donosi niz uzbudljivih noviteta, počev od doručka do deserta.

Dakle, do podneva ne propustite da se otisnete do Bliskog istoka kroz selekciju Orijental meze (kofta, falafel, humus, kadaif…), a na drugoj strani tu su Normandijski ili Alpski doručak i atraktivni Čikago uštipci. Za zagrevanje tu je kalabrijski minestron (leblebije, tikvica, celer, pršuta, ravioli), a u delu salata sjajna Crunchy Buratta, lucidni miks sastojaka raznih tekstura i boja.

Pizza Bar ima novi zimski meni

Za novi meni jedna od inspiracija bila je pikantna kalabrijska kobasica, pa je tako srećemo u pasti sa rikotom i brokolijem i sjajnoj Nduja pizza kombinaciji. U pizza odeljku sasvim nova je i vrlo zanimljiva Bolonja sa mortadelom i kremom od pistaća, dok su u mesnom delu obavezni originalni lamb chops posluženi uz gratinirani krompir i spanać.

Pizza Bar ima novi zimski meni

Poigravanje zaokružuje fini uticaj srednjeevropske kulinarske tradicije kroz sjajan Bečki kolač sa makom i glazurom od šljiva, a tu je i potpuno nova selekcija cheesecake kolača, koji otvara sasvim neobičan baklava cheesecake, a nastavlja klasična forma ovog kolača sa izborom topinga (borovnica, mango/jabuka, šumske jagode).

Pizza Bar ima novi zimski meni

Celokupna nova ponuda dostupna ja na obe lokacije, a naravno i u opciji dostave.

Oznake:

internacionalna kuhinjapizza barrestorani

Podeli

Zaprati Autor

Peđa Kresojević

U ozbiljnim godinama otkrio da ume i ponešto da napiše o njima. Veruje da je obišao skoro sve restorane u Beogradu i Novom Sadu, i još neke po Srbiji, i o skoro svakom od njih pisao, u City Magazinu (sada i ubuduće), časopisu Vino & Fino i Yellow Cabu (nekada). Inače ne ume da kuva, ali voli da konzumira i proba. Ima diplomu Mašinskog fakulteta s kojim nema baš nikakve veze, osim činjenice da je solidan deo života, makar formalno, bio tamo. Bavio se trgovinom, ušao u svet knjiga i muzike i ostao tu. Voli da istražuje i pomera granice, daje prednost inovacijama u odnosu na klasiku, spreman da svim srcem podrži posvećenost i lični pečat u restoranima, i životu. Omiljeno jelo – neka nova kombinacija i neka nova kuhinja koju još nije probao.Gastro urednik i menadžer distribucije City magazina.

Ostali članci

Fransis: Sjajne prženice u lokalu na Slaviji
Prethodni

Fransis: Sjajne prženice u lokalu na Slaviji

Neka vaše popodne postane sinonim za uživanje i opuštanje
Sledeći

Neka vaše popodne postane sinonim za uživanje i opuštanje

Sledeći
Neka vaše popodne postane sinonim za uživanje i opuštanje
24.12.2020.

Neka vaše popodne postane sinonim za uživanje i opuštanje

Prethodni
23.12.2020.

Fransis: Sjajne prženice u lokalu na Slaviji

Fransis: Sjajne prženice u lokalu na Slaviji

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    štrumpfovi
    „Štrumpfovi – veliki film“ vodi u nezaboravnu avanturu
    CityMagazine
    ivan tokin
    Najzrelije Tokinovo delo – „Crna noć nada mnom i zvezdano nebo u meni” u prodaji od 10. jula
    CityMagazine
    metal
    Ovo je 5 najvrelijih metal koncerata u Srbiji ovog leta – čak i za one koji inače ne slušaju ovu vrstu muzike
    Miloš Dašić
    United Media ponovo na Pulskom filmskom festivalu: Podrška kreativnosti, autorima i najboljem regionalnom filmu
    United Media ponovo na Pulskom filmskom festivalu: Podrška kreativnosti, autorima i najboljem regionalnom filmu
    CityMagazine
    biblioteka cenzora knjiga
    „Biblioteka cenzora knjiga“: (S)misli svojom glavom
    Filip Milosavljević

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖