• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Pizza Bar: Novi meni za aktuelnu jesenju/zimsku sezonu

Pizza Bar: Novi meni za aktuelnu jesenju/zimsku sezonu

CityMagazine
06.12.2019. 2 min Restorani

Inspirisani ukusima i bojama jeseni, razigrani i raspoloženi za nove gastro kreacije i pravce, Pizza Bar restorani upravo su predstavili novi meni za aktuelnu jesenju/zimsku sezonu. Na obe lokacije, i vračarskoj i novobeogradskoj, i dalje se traži „mesto više”, a noviteti na meniju i te kako pružaju povod za nova otkrića.

Početak jelovnika povezan je s početkom dana gde vas dočekuju autentična grčka pita poslužena uz muhumara krem, neobična normandijska verzija doručka gde su kajgana i pire od spanaća servirani u korpici od testa, te dve efektne sendvič-kombinacije: takos s mesom butkice, gvakamolijem i čedar sirom i hrskavi sendvič s gamborima.

Pizza Bar: Novi meni za aktuelnu jesenju/zimsku sezonu

U vetrovitim i hladnim danima odlično zagrevanje pruža francuska supa od luka u pratnji „hlepčića” od tapioke s parmezanom, dok su u delu sa salatama nove Kajun piletina u korpi i Quinoa halumi salata. U mesnom delu stižu tri vrlo ubedljive i uzbudljive kreacije: Butkizza s hrskavom koricom u pratnji aromatično začinjenog dinstanog kupusa i krompira, terijaki piletina je interesantan iskorak u Aziju, dok je srneći ragu Bordeaux povratak u Francusku uz njoke u kremu od spanaća i gorgonzole.

Pizza Bar: Novi meni za aktuelnu jesenju/zimsku sezonu

Među pastama nikako ne propustite novu a zapravo originalnu verziju čuvene Carbonare kojoj gvanćale (slanina od obraza) daje sasvim poseban šmek, dok su bombon raviole zapravo mašnice u jesenjim bojama punjene pršutom i tikvicama, a sve to u nežnom sosu od vina i šafrana. U odeljku s picama poigravanje se nastavlja, pa je tako čuvena Black Delight pizza sa sipinim mastilom dobila svoju White N Hot verziju s ljutim pelatom, a sasvim nova i sasvim sjajna jeste Bianka s carbonara sosom, kremom od spanaća, gorgonzolom i hrskavom pančetom.

Pizza Bar: Novi meni za aktuelnu jesenju/zimsku sezonu

Slatki deo i dalje pleni svojom raznovrsnošću i obavezuje da ostavite mesta za desert, pogotovo što je u ovom delu trenutno nezaobilazni favorit na svim meridijanima: jiggly cheesecake, koji odstupa od očekivane verzije ove poslastice, ali osvaja efektnom kombinacijom testa sa sirom, šumskog voća i bele čokolade. Ostaje samo da se prepustite novim ukusima, a do tada pogledajte njihovu galeriju ispod teksta…

Oznake:

italijanska hranaitalijanska kuhinjapizza barrestorani

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Šta radimo svakodnevno, a nikako ne bi trebalo?
Prethodni

Šta radimo svakodnevno, a nikako ne bi trebalo?

Home Made: Ručno pravljene čokolade
Sledeći

Home Made: Ručno pravljene čokolade

Sledeći
Home Made: Ručno pravljene čokolade
07.12.2019.

Home Made: Ručno pravljene čokolade

Prethodni
05.12.2019.

Šta radimo svakodnevno, a nikako ne bi trebalo?

Šta radimo svakodnevno, a nikako ne bi trebalo?

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    domaći film
    Ovo su naši omiljeni regionalni filmovi za 2025: Bolesni roditelji, bizarna istorija i roze ovce
    CityMagazine
    kosmogenit
    Novi singl Kosmogenita: Mistična pop mantra odsvirana na ručno pravljenim instrumentima
    CityMagazine
    8 putnik
    „Kad umrem pevaću, to znam iz iskustva – sveti Petar ima bend, i treba uputstva“: Kada budete videli ko je ovo otpevao vrištaćete glasno, glasnije
    CityMagazine
    bend gutalax
    Posle svirke ovog benda drugačije ćete posmatrati svet: Bili smo na sumanutom koncertu i još uvek skidamo toalet-papir sa sebe
    CityMagazine
    brain rot
    Ovo su “najbolje” domaće brain rot pesme za 2025: Evo šta nam je sve iskakalo sa TikToka ali i iz frižidera
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖