• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Smash Burgers

Smash Burgers

Peđa Kresojević
04.05.2022. 1 min Restorani

Vrlo vitalna i razigrana „burger scena“ ima još jednog predstavnika koji i te kako zaslužuje pažnju. U pitanju su moćni smash burgeri koji su nedavnim proširenjem prostora značajno proširili kapacitete, te sada mogu da izađu u susret svim ljubiteljima sjajnih burgera koje ovde prave po specifičnom principu.

Meni je vrlo jednostavan: tri vrste burgera, čak pet veličina, ravnoteža idealna: koliko mesa – toliko sira. Classic je klasičan (krastavac, luk, senf, kečap), Original je sa iceberg salatom i burger sosom, a BBQ halapenjo pikantan sa hrskavim lukom, halapenjo papričicom i bbq sosom. Burgeri su sočni, zemička odlična, a birate između double i triple (sa 2 ili 3 x 60 grama junećeg mesa i 2 ili 3 čedar sira), preko double-double, triple-double, do famozne triple-triple verzije.

View this post on Instagram

A post shared by SMASH BURGERS BEOGRAD (@smashburgersbg)

Pomfrit je tu kao pratnja, od sosova izdvajamo trufle mayo i honey moustard, a smash čokoladni brownie ubedljivo zaslađuje doživljaj.

Naslovni kolaž: Smash Burgers FB

Oznake:

hamburgerismash burgeri

Podeli

Zaprati Autor

Peđa Kresojević

U ozbiljnim godinama otkrio da ume i ponešto da napiše o njima. Veruje da je obišao skoro sve restorane u Beogradu i Novom Sadu, i još neke po Srbiji, i o skoro svakom od njih pisao, u City Magazinu (sada i ubuduće), časopisu Vino & Fino i Yellow Cabu (nekada). Inače ne ume da kuva, ali voli da konzumira i proba. Ima diplomu Mašinskog fakulteta s kojim nema baš nikakve veze, osim činjenice da je solidan deo života, makar formalno, bio tamo. Bavio se trgovinom, ušao u svet knjiga i muzike i ostao tu. Voli da istražuje i pomera granice, daje prednost inovacijama u odnosu na klasiku, spreman da svim srcem podrži posvećenost i lični pečat u restoranima, i životu. Omiljeno jelo – neka nova kombinacija i neka nova kuhinja koju još nije probao.Gastro urednik i menadžer distribucije City magazina.

Ostali članci

Restoran Kovač u Zrenjaninu
Prethodni

Restoran Kovač u Zrenjaninu

Meko ili oštro brašno: Kada koristiti koje?
Sledeći

Meko ili oštro brašno: Kada koristiti koje?

Sledeći
Meko ili oštro brašno: Kada koristiti koje?
06.05.2022.

Meko ili oštro brašno: Kada koristiti koje?

Prethodni
01.05.2022.

Restoran Kovač u Zrenjaninu

Restoran Kovač u Zrenjaninu

No Comment! Be the first one.

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    28 godina kasnije
    “28 godina kasnije” konačno stiže u domaće bioskope
    CityMagazine
    Indira Paganotto
    Indira Paganotto je izbacila novi hit u saradnji sa legendom elektronske muzike
    CityMagazine
    poslednji problem
    „Poslednji problem”: Filmski detektiv pred stvarnim izazovom
    Filip Milosavljević
    the cure
    The Cure objavili album „Mixes Of A Lost World“
    Filip Milosavljević
    elio
    Ko sve pozajmljuje glas u novoj Piksarovoj animaciji „Elio”?
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖