• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Type and hit Enter to search

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle

Smash Burgers

Peđa Kresojević
04.05.2022. One Min Read Restorani

Vrlo vitalna i razigrana „burger scena“ ima još jednog predstavnika koji i te kako zaslužuje pažnju. U pitanju su moćni smash burgeri koji su nedavnim proširenjem prostora značajno proširili kapacitete, te sada mogu da izađu u susret svim ljubiteljima sjajnih burgera koje ovde prave po specifičnom principu.

Meni je vrlo jednostavan: tri vrste burgera, čak pet veličina, ravnoteža idealna: koliko mesa – toliko sira. Classic je klasičan (krastavac, luk, senf, kečap), Original je sa iceberg salatom i burger sosom, a BBQ halapenjo pikantan sa hrskavim lukom, halapenjo papričicom i bbq sosom. Burgeri su sočni, zemička odlična, a birate između double i triple (sa 2 ili 3 x 60 grama junećeg mesa i 2 ili 3 čedar sira), preko double-double, triple-double, do famozne triple-triple verzije.

View this post on Instagram

A post shared by SMASH BURGERS BEOGRAD (@smashburgersbg)

Pomfrit je tu kao pratnja, od sosova izdvajamo trufle mayo i honey moustard, a smash čokoladni brownie ubedljivo zaslađuje doživljaj.

Povezani članci

Restoran u kome vas vređaju: Ljudi plaćaju za lošu uslugu i dolaze ponovo

Street food: Thyme

Naslovni kolaž: Smash Burgers FB

Tags:

hamburgerismash burgeri

Povezani članci

5 najčešćih grešaka kod spremanja bifteka

Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu

Share Article

Follow Me Written By

Peđa Kresojević

U ozbiljnim godinama otkrio da ume i ponešto da napiše o njima. Veruje da je obišao skoro sve restorane u Beogradu i Novom Sadu, i još neke po Srbiji, i o skoro svakom od njih pisao, u City Magazinu (sada i ubuduće), časopisu Vino & Fino i Yellow Cabu (nekada). Inače ne ume da kuva, ali voli da konzumira i proba. Ima diplomu Mašinskog fakulteta s kojim nema baš nikakve veze, osim činjenice da je solidan deo života, makar formalno, bio tamo. Bavio se trgovinom, ušao u svet knjiga i muzike i ostao tu. Voli da istražuje i pomera granice, daje prednost inovacijama u odnosu na klasiku, spreman da svim srcem podrži posvećenost i lični pečat u restoranima, i životu. Omiljeno jelo – neka nova kombinacija i neka nova kuhinja koju još nije probao.Gastro urednik i menadžer distribucije City magazina.

Ostali članci

Previous

Restoran Kovač u Zrenjaninu

Next

Meko ili oštro brašno: Kada koristiti koje?

Next
06.05.2022.

Meko ili oštro brašno: Kada koristiti koje?

Previews
01.05.2022.

Restoran Kovač u Zrenjaninu

Najnovije

Ova pesma je zamalo završila kao naš predstavnik na Evroviziji, a masna je krađa velikog hevi metal hita
CityMagazine
Meni dan miriše na Pako Raban: da li se sećate domaće pesme koja odaje poštovanje preminulom dizajneru
CityMagazine
Pesma našeg kandidata za odlazak na Evroviziju već postala hit u Hrvatskoj
CityMagazine
Vikend preporuke 3-5.2.
CityMagazine
Otkrivamo nova imena Arsenal festa 2023: Clutch, Dubioza kolektiv, Nemanja Radulović, Pendulum DJ set…
CityMagazine

PopKultura

  • Pozorište
  • Muzika
  • Knjige/Stripovi
  • Intervjui
  • Fotografija
  • Film/TV
  • Art

Moda i lepota

  • Trend
  • Moda
  • Lepota
  • Dom i dizajn

Scena

  • Zabava
  • Poznati
  • Flešbek
  • Društvene Mreže
  • Aktuelno

Gastro

  • Restorani
  • Recepti
  • Kafići
  • Gourmet
  • Lifestyle
  • Zdravlje
  • Sex
  • Putovanja
  • Automobili

Vodič

  • Stand-up
  • Predstave
  • Koncerti
  • Književne večeri
  • Izložbe
  • Clubbing
  • Bioskop
  • Kontakti
  • Uslovi korišćenja
  • Pravila privatnosti
  • Kolačići

Pratite City

Youtube Facebook Twitter Instagram

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

✖